Cătălin Botezatu, amorezat de soția unui multimilionar, prieten cu președintele Turciei. Designerul nu s-a mai putut abține și a început a-i face curte

Cătălin Botezatu s-a amorezat de soția unui multimilionar care se învârte în anturajul președintelui Turciei, Recep Erdogan. Denisa i-a furat inima, astfel că designerul a început să îi facă avansuri dintre cele mai intense.

09 sept. 2023, 11:57
Cătălin Botezatu, amorezat de soția unui multimilionar, prieten cu președintele Turciei. Designerul nu s-a mai putut abține și a început a-i face curte

Cătălin Botezatu are 56 de ani, dar își trăiește viața din plin și face ravagii indiferent unde ar merge. Drept cel mai râvnit burlac din România, designerul este un cuceritor prin definiție. De câteva săptămâni, însă, el a fost cel cucerit, dar nu de oricine, ci chiar de soția unui multimilionar ce se învârte în cercurile președintelui Turciei, Recep Erdogan.

Citește și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare despre relațiile intime cu Bianca Drăgușanu: „Se dăruiește total. Bianca este una dintre cele mai bune”

Cătălin Botezatu s-a îndrăgostit de nevasta unui multimilionar cu „spate”

De câteva săptămâni, Cătălin Botezatu se gândește doar la Denisa, femeia frumoasă, stilată și perfectă în viziunea vedetei. Cu forme apetisante și profil de manechin, tânăra l-a vrăjit iremediabil pe creatorul de modă român. Aceasta este de origine maghiară și este considerată una dintre cele mai frumoase femei din țara noastră. Faptul că este măritată nu reprezintă deloc un impediment pentru Bote, nici faptul că soțul său se știe cu președintele turc.

Ba chiar Cătălin Botezatu a început să își facă loc spre inima Denisei. Primul pas a fost să îi trimită flori, însă clar nu a fost vorba despre un buchet clasic, mai ales gândindu-ne la gusturile rafinate ale creatorului de haine și la puterea financiară pe care o are. Acesta i-ar fi trimis unguroaicei 1.000 de trandafiri kenyeni din Veneția, de la Balul Prințului de Monaco.

Creatorul de modă este dispus să facă orice pentru Denisa, mai ales că îi place foarte mult faptul că este independentă financiar. Aceasta controlează mai multe afaceri în țara noastră, dar nu numai, deci nu stă deloc pe banii soțului, lucruri cu care l-ar fi cucerit iremediabil pe celebrul designer.

Rămâne de văzut dacă Bote se va afișa la braț cu o nouă femeie, deși în ultima perioadă s-a crezut că se iubește cu o studentă la Medicină în vârstă de 25 de ani. Alexandra Doicescu, originară din Constanța, abia așteaptă să lucreze în domeniul ales, dar între timp cochetează și cu lumea modei, participând incusiv la prezentări ale lui Cătălin Botezatu. Recent s-a împlinit un an de când cei doi s-au cunoscut, iar cu această ocazie, tânăra i-a mulțumit public vedetei pentru tot ceea ce a făcut pentru ea. La rândul lui, Bote i-a răspuns cu trei inimioare.

Citește și: Cătălin Botezatu, din nou pe masa de operație. Designerul a spus adevărul despre problemele de sănătate: „Mama nu a știut, tata nu a vrut să creadă”