Cătălin Botezatu, criticat dur pentru ţinuta lui de la Untold 2022: „Cel mai frumos sudor mecanic! Dezamăgire!”

Cătălin Botezatu a fost criticat dur pentru ţinuta lui de la Untold 2022. Creatorul de modă a fost prezent la unul dintre cele mai populare festivaluri din România, care a avut loc, ca în fiecare an, la Cluj.

08 aug. 2022, 17:17
Cătălin Botezatu, criticat dur pentru ţinuta lui de la Untold 2022: „Cel mai frumos sudor mecanic! Dezamăgire!”
Cătălin Botezatu, criticat dur pentru ţinuta lui de la Untold 2022

Cătălin Botezatu, criticat dur pentru ţinuta lui de la Untold 2022. Chiar dacă a purtat numai haine de brand, designerul nu a fost pe gustul internauţilor. La ţinuta taxată de fani a asortat o bluză neagră, peste care a purtat o cămașă cu mânecă scurtă, cu imprimeu. În partea de jos a avut pantaloni scurți, iar în picioare bocanci și șosete. La acest outfit a asortat o pereche de ochelari de soare supradimensionali, de la brand-ul Gucci.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, secretul despre cum se menține în formă. Ce mănâncă designerul într-o zi obișnuită: „Am un meniu special, vreau să fiu sănătos”

Cătălin Botezatu, criticat dur pentru ţinuta lui de la Untold 2022

„Ce tare, a venit și Gianluca Vacchi la Untold. / Nici ăsta numai e ce a fost odată/ Dezamăgire!!!!/ Ești bine rău de tot cumetre. Am și eu un vecin care are ochelari d-ăștia de sudură, își fac treaba bine./ De unde ai luat ochelarii ,sunt buni de sudură!

/ Cel mai frumos sudor mecanic, și oamenii spuneau că nu mai merge treaba în port la Agigea… da-i tare nea Cătă și la cât mai multe vapoare. Doamne ajută!

Catalinee?! Vezi că mâine avem de sudat schela aia, aduc eu aparatul de sudură că ai ochelari de protecție ? Vezi să nu mai stai mult, să te odihnești că ne trezim de dimineață. (…) Cătălin Botezatu, la cât de bine te porți tu în general cu această ținută m-ai dezamăgit! Degeaba costă cât costă outfit ul tău dacă nu face acei bani. E din altă poveste! Bocanci asortați cu ciorapi până la genunchi la 40 grade? Pe bune?! Păcat de acea firma de renume care s-a făcut de râs scoțând așa ceva. Știam și apreciam că tu promovezi frumosul, nu penibilul”, sunt câteva dintre comentariile postate de fani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

Cătălin Botezatu a văzut unele dintre reacțiile fanilor și a reacționat. „Sunt foarte educat și nici nu m-am prostit! Cred că lumea e cam rea! Atât! O zi bună!”, a scris el în mediul online.