Suma pentru care Cătălin Botezatu s-ar căsători. Designerul a dezvăluit totul: „Este preţul corect”

Suma pentru care Cătălin Botezatu s-ar căsători. Este unul dintre cei mai apreciaţi designeri din România, iar femeile au roit întotdeauna în jurul lui. Cu toate acestea, nicio femeie nu a reuşit să-l aducă la altar.

07 iul. 2022, 11:26
Suma pentru care Cătălin Botezatu s-ar căsători. Designerul a dezvăluit totul: „Este preţul corect”
Suma pentru care Cătălin Botezatu s-ar căsători

Suma pentru care Cătălin Botezatu s-ar căsători. Designerul a fost invitat în urmă cu ceva timp în cadrul podcastului „Fără filtre”, moderat de Alina Ionescu. Acolo, vedeta a făcut mai multe mărturisiri despre viața sa, despre prieteni și chiar despre o posibilă căsătorie. Totuși, designerul este un bărbat râvnit de multe femei, tocmai de aceea este scump la preț.

Suma pentru care Cătălin Botezatu s-ar căsători

Nu știu, probabil că prețul corect pentru a mă căsători cu cineva, oricum ar arăta, ar fi de la 300 de milioane de euro în sus”, a susținut Cătălin Botezatu.

Chiar dacă este mereu zâmbitor și cu glumele la purtător, criticul de modă a recunoscut că este o persoană nefericită. În ciuda aparițiilor impecabile, vedeta ascunde o tristețe nemărginită. Fotomodelul reușește să mascheze supărările printr-un zâmbet perfect.

Nu sunt un bărbat fericit. Au fost momente de fericire în viața mea. Joc foarte bine acest rol, poate că sunt unul dintre cei mai buni actori în acest sens, pentru că fericirea în viața mea este una pasageră. Iubirea și fericirea devin din ce în ce mai mult noțiuni de dicționar”, a mai adăugat creatorul de modă.

Citeşte şi: Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu are iubită. Designerul a dat lucrurile pe faţă: „Aş fi ipocrit”

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital

Cătălin Botezatu s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate, de data aceasta la nivelul stomacului. Creatorul de modă a fost nevoit să meargă de urgență la spital să vadă despre ce e vorba.

Din fericire, medicii au stabilit că nu este nevoie de o nouă operație. Problemele de sănătate au apărut pentru designer în urmă cu doi ani, viața lui a fost pusă în pericol atunci. A reușit să treacă cu bine peste acele intervenții și să se recupereze.

În urmă cu o lună iar a ajuns la spital fiindcă avea dureri de nesuportat la nivelul stomacului. Se afla la Timișoara la acel moment și a mers de urgență la spital unde medicii i-au făcut investigații.