Cătălin Botezatu desfiinţează sistemul sanitar după ce afost depistat cu cancer: „Totul se cumpără, şi sănătatea”

Cătălin Botezatu a fost pus în fața unor situații în care s-a bazat doar pe puterea banilor. Designerul crede că aceasta este mare, mai ales în România.

09 nov. 2022, 07:22
Cătălin Botezatu desfiinţează sistemul sanitar după ce  afost depistat cu cancer: „Totul se cumpără, şi sănătatea”

Cătălin Botezatu apare de fiecare dată în fața mulțimilor de oameni cu zâmbetul pe buze și nu lasă să se vadă părți din viața lui care îi aduce multă durere. În ciuda aparițiilor spectaculoase pe care le are de fiecare dată, creatorul de modă ascunde o mare durere, despre care nu a vorbit niciodată până acum.

În ultima perioadă, Cătălin Botezatu a dat un pas în spate și nu mai este la fel de prezent în lumina reflectoarelor. Creatorul a decis să se focuseze pe lucrurile care contează cu adevărat, iar sănătatea lui este mai importantă decât orice. Și pentru că a trecut prin episoade destul de dure, Botezatu nu se ferește să spună lucrurilor pe nume.

Cătălin Botezatu: „Totul se poate cumpăra cu bani! Femeia, bijuteria şi maşina nu se închiriază”
Cătălin Botezatu a avut grave probleme de sănătate. Stilul de viață haotic și programul extrem de încărcat au făcut ca organismul lui să cedeze la un moment dat. Chiar și acum, deși pare că s-a vindecat complet, creatorul mai merge în Turcia, din când în când, pentru a face câte un set de analize.

Până acum, dacă nu a avut de-a face cu sistemul medical din România, Cătălin Botezatu nu a avut nicio părere. Acum, că a interacționat cu tot ceea ce înseamnă spital și medici, creatorul a rămas cu un gust amar. Deși a subliniat că are un respect profund pentru medicii noștri, nu a putut să nu evidențieze și minusurile pe care le-a sesizat în ultimii ani.

Ce trebuie să facă o femeie ca să fie sexy. Cătălin Botezatu, mărturisiri fără perdea: „E atât de simplu”

Cătălin Botezatu crede în puterea banilor
Fără să îi pese că poate atrage un val de reacții negative, Cătălin a afirmat, cu subiect și predicat, că banii fac totul în zilele noastre. În ciuda faptului că se spune că banii nu aduc fericirea, pentru el, acest principiu s-a dovedit a fi fals. Ba mai mult, lui nu doar că i-au adus fericirea, ci i-au redat starea de bine și sănătatea.

@cristinasiscanu

“După faptă și răsplată!” Metropola TV Sâmbătă-Duminică ora 20:00 #catalinbotezatu @catalinbotezatu.1

♬ sunet original – CristinaSiscanu

Invitat în emisiunea Cristinei Șișcanu, Botezatu a motivat afirmația făcută pentru a nu lăsa loc de interpretări. Fanii știu că acesta nu duce deloc lipsă de bani,. În situații critice, aceștia s-au dovedit a fi mai utili ca niciodată. Tocmai de aceea, pentru el, vorbele de popor care neagă utilitatea banilor nu sunt deloc valide.

„Sistemul sanitar din România e jale, chiar și în spitalele private. Dacă nu ai bani sau dacă nu ești cineva, mori. Cineva spunea că cu bani nu poți cumpăra nimic. Ba da, cu bani poți cumpăra absolut totul!”