Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu: „Mă uit singur și râd ca prostul”

Cătălin Botezatu a povestit, la podcast, că urmărește filmulețele postate de Dana Budeanu și, chiar dacă în unele exagerează, el recunoaște că se amuză foarte tare la majoritatea

03 iul. 2022, 17:19
Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu: „Mă uit singur și râd ca prostul”

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă de la noi, dar și la nivel internațional. Vedeta a știut mereu cum să-și trăiască viața și cum să fie înconjurat de cele mai frumoase femei. După experiența de viață pe care a acumulat-o până la vârsta de 55 de ani, știe deja ce calități caută la o femeie și le recunoaște imediat.

Dana Budeanu, replici dure în direct cu George Simion. „Ce a făcut AUR de când a ajuns la putere pentru acești oameni?”

Invitat acum ceva timp la podcastul lui Cătălin Măruță de pe YouTube, designerul a făcut câteva dezvăluiri, însă nu despre orice subiect, ci despre însăși creatoarea de modă, Dana Budeanu, care a devenit destul de controversată în spațiul public.

Dana Budeanu, val de ironii la adresa lui Florin Cîţu după demisia de la Senat. „România nu este pregătită pentru acest geniu. Este dureros că asemenea personaje au ajuns să conducă destinele oamenilor”
Cătălin Botezatu a fost invitat, acum ceva timp, în podcastul lui Cătălin Măruță, de pe YouTube. În tot acel timp, celebrul designer a vorbit despre viața sa personală și profesională. Când a venit vorba despre Dana Budeanu, vedeta nu a ezitat să-și spună părerea, una bună de altfel. Cătălin Botezatu o apreciază profund și are un mare respect pentru creatoarea de modă.

Dana Budeanu era deja cunoscută în spațiul public, pe vremea când prezenta rubrica de verdicte în modă în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV. Apoi, s-a mutat în mediul online, mai exact pe YouTube, unde și-a continuat aceeași rubrică, însă a mai adăugat și partea în care vorbea despre Amețite și Mafioți. Mai exact, subiectul de discuție era despre acele persoane, bărbați sau femei, care nu se încadrează în anumite standarde sau le urmează pe cele greșite.

Cătălin Botezatu a povestit, la podcast, că urmărește filmulețele postate de Dana Budeanu și, chiar dacă în unele exagerează, el recunoaște că se amuză foarte tare la majoritatea dintre ele: „Mă uit singur și râd ca prostul’, a spus el.

„Dana e altceva, e categoria grea. E o femeie adevărată, asumată, deșteaptă, cu vorbele la ea tot timpul. Tot respectul. Chiar dacă uneori deranjează, nu-i pasă’, a mai continuat Cătălin Botezatu.