Dana Budeanu, val de ironii la adresa lui Florin Cîţu după demisia de la Senat. „România nu este pregătită pentru acest geniu. Este dureros că asemenea personaje au ajuns să conducă destinele oamenilor”

Dana Budeanu l-a catalogat pe Florin Cîţu drept un "rocker neînţeles", după ce liberalul şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Senatului. Creatoarea de modă l-a ironizat pe fostul premier, spunând că "România nu este pregătită pentru acest geniu, s-a luptat cu forţele oculte şi a fost învins".

30 iun. 2022, 10:14
Dana Budeanu, val de ironii la adresa lui Florin Cîţu după demisia de la Senat. „România nu este pregătită pentru acest geniu. Este dureros că asemenea personaje au ajuns să conducă destinele oamenilor”

Dana Budeanu l-a criticat în termeni duri pe Florin Cîţu, precizând că în perioada în care a condus Guvernul PNL-USR-UDMR „a împrumutat România cât pentru două generaţii, a cumpărat vaccinuri cât pentru cinci Românii”.

„Cîţu a fost într-un final mazilit de către PNL. Epopeea politică a acestui rocker neînţeles se apropie de sfârşit. A împrumutat România cât pentru două generaţii, a cumpărat vaccinuri cât pentru cinci Românii şi a plecat netulburat mai departe în drumul vieţii. România nu este pregătită pentru acest geniu, s-a luptat cu forţele oculte şi a fost învins. Acesta va fi discursul pentru următoarea perioadă, în timp ce oamenii de rând vor continua să se lupte pentru ziua de mâine.

Cazul Cîţu este un model pentru generaţia de trotinetari politici. Agresivi, tupeişti, fără substanţă şi plin de lozinci. Nu le pasă de oameni, au doar ambiţii personale şi se raportează la aceasta ţară, cum se raportează şcolarii la ora de latină. Nu îi interesează mai nimic şi totul este o distracţie gata de pus pe Facebook la sfârşitul zilei. Este dureros că asemenea personaje au ajuns să conducă destinele oamenilor. Dacă România va avea probleme majore, este şi pentru că astfel de neterminaţi s-au aflat la cârma ei în această perioadă complicată a istoriei”, a scris Dana Budeanu, potrivit Ştiripesurse.

Citeşte şi: Florin Cîțu aruncă vina pe PSD, după ce a pierdut toate funcțiile: „Pe ei i-am supărat!”

Dana Budeanu: „Deglobalizarea va fi noul cuvânt de ordine. Cum ar fi putut Cîţu să perceapă ceva din tot ceea ce se întâmplă?”

„Trecem printr-o schimbare din temelii a lumii. Când se va încheia resetarea globală, puţine lucruri vor mai fi ca înainte. Deglobalizarea va fi noul cuvânt de ordine şi fiecare stat va trebui să se asigure că poate supravieţui economic şi social. Numai uitându-te la feţele acestor trotinetari prin politică, realizezi că suntem singuri. Cum ar fi putut Cîţu să perceapă ceva din tot ceea ce se întâmplă? A fost o dramă pentru viitorul acestei naţiuni că astfel de oameni s-au aflat la butoanele puterii. Este un eşec major al instituţiilor, şi mă opresc aici. Din respect pentru oamenii de bună credinţă care le populează şi care cred în România.

Aceasta lecţie de prostie naţională o plătim şi vom continua să o plătim mult timp. Cu bani şi cu destine frânte ale multor cetăţeni. Aceşti neterminaţi vor pleca în drumul lor, la fel de liniștiți cum au venit, în timp ce noi vom rămâne să decontăm mizeria. Vor fi recuperaţi în diverse sinecuri, pentru că viitorul lor să fie asigurat. După ce ai cheltuit miliarde de euro la discreţie, nu vei rămâne al nimănui pe străzi.

Aceasta generaţie este produsul epurării politice din România. S-a eradicat tot şi am rămas pe mâinile unor copii care beau goji de dimineaţă pentru că seara să pună filmuleţe cool pe Facebook. România, Brazilia sau Italia au fost supuse unui experiment social teribil deghizat după valul anticorupţiei. Rezultatele se văd cu ochiul liber şi nu are rost acum să comentez mai mult. Valul anticorupţiei a fost o născocire pentru că oamenii să uite de motivele reale ale declinului economic din Occident. Inegalitatea persistentă în ultimii 30 de ani are cauze mult mai serioase, derivate din neoliberalismul prădător de după anii ‘80. Dar pentru că aşa se conduce lumea, este mai bine să discutăm de câţiva politicieni, decât să ne uităm cu atenţie la adevăratul tablou”, a mai precizat designerul, care este fosta soţie a lui Radu Budeanu.

Florin Cîțu și-a dat demisia, miercuri, din funcția de președinte al Senatului. În ședința de la grupul senatorilor PNL, la care a participat și Nicolae Ciucă, Florin Cîțu a anunțat că a decis să renunţe la șefia Senatului.

Citeşte şi: Florin Cîțu și-a dat demisia de la șefia Senatului. Cine asigură interimatul