Cătălin Botezatu, despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Bădălău: „Cine este Claudia? Nu o cunosc”

Cătălin Botezatu, despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Bădălău. Designerul este unul dintre bărbații importanți din viața blondinei, chiar dacă relația lor s-a încheiat demult, au o prietenie foarte strânsă.

01 feb. 2023, 10:33
Cătălin Botezatu, despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Bădălău: „Cine este Claudia? Nu o cunosc”
Cătălin Botezatu, despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Bădălău

Cătălin Botezatu, despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Bădălău. Pentru că blondina este implicată acum într-un scandal de proporții cu Claudia Pătrășcanu, celebrul designer nu a putut să nu își exprime părerea despre această situație.

Cătălin Botezatu, despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Bădălău

Replicile acide dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au ajuns în atenția tuturor și foarte multă lume a aflat de acest subiect controversa. Cu toate acestea, Cătălin Botezatu face excepție, deoarece el a spus că nu știe cine este această femeie, astfel că nu poate să își exprime vreo părere.

Cine este Claudia? Nu o cunosc. Dacă nu o cunosc, nu există. Nu pot să îmi dau cu părerea despre o femeie pe care nu o cunosc. Dacă nu a trecut prin patul meu…înseamnă că nu există. Nu, glumesc, chiar nu știu cine este fata asta”, a spus Cătălin Botezatu la Xtra Night Show.

Citește și: Câți copii are de fapt Cătălin Botezatu: „Am doi de care știu sigur. Ambii băieți!”

Cătălin Botezatu a intrat la regim

În acest moment, în meniul designerului nu se regăsesc prăjeli, nu mănâncă carne foarte des, iar dacă o face, optează în special pentru carnea de vită. Carnea. În același timp, Cătălin spune că nu mai mănâncă multe dintre alimentele pe care le adora, cum ar fi dulciurile, deși era un mare fan al prăjiturilor.

Chiar dacă este nevoit să țină un regim alimentar, Cătălin Botezatu spune că este bine. „Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general… mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot.

Toată lumea mă întreabă lucrul asta. Sunt bine! Sunt ok! Că dacă nu aș fi nu aș ieși. Sunt ok, am grijă de mine, mai puțin de regimul meu pentru că trebuie să țin un regim. E greu în cazul de față stând numai în hoteluri și e greu să ții un regim, dar există restaurante care te pot ajuta în acest sens și mă odihnesc atât de mult cât pot să mă odihnesc.” a mărturisit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.