Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre starea lui de sănatate: ”Trebuie să țin un regim, e greu”

Cătălin Botezatu a trecut prin momente cumplite după ce a aflat că are cancer. Creatorul de modă a fost nevoit să ia măsuri drastice după ce s-a vindecat de boala cumplită și își vede în continuare de activitățile sale.

01 nov. 2022, 11:20
Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre starea lui de sănatate: ”Trebuie să țin un regim, e greu”

Cătălin Botezatu a trecut prin momente de cumpănă atunci când a aflat că are cancer. În luna martie a acestui an, designer-ul a suferit o nouă intervenție chirurgicală în Turcia, după ce medicii i-au găsit o tumoră canceroasă în anul 2021 și i-au extirpat jumătate de colon. Deși a răspuns bine tratamentelor, designerul a avut nevoie de încă o operație.

Citește și Cătălin Botezatu a fost bătut. Confesiunile designerului pe care puţini le cunosc

În urma acestor intervenții, Cătălin Botezatu a fost nevoit să renunțe la micile plăceri culinare, însă creatorul de modă recunoaște că nu le poate elimina complet din viața sa pentru că este un gurmand.

”Nu mănânc prăjeli deloc. Carne foarte puțină, deși mâncam foarte mult mușchi de vită înainte, acum mănânc foarte rar. Carne de porc, nu mai mănânc acum, deși îmi place foarte tare, am zis că fac acum o pauză ca să pot să mănânc de Crăciun pentru că sunt un gurmand. Răntașuri, mănânc mai multe fructe, e foarte greu.  Am eliminat multe plăceri culinare, dar nu mănânc dulce atât de mult, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin, dar repet asta nu înseamnă că le-am eliminat deloc. Nu sunt vegan și nu cred că o să fiu niciodată și nu o să militez pentru asta, a spus Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Întrebat cum se simte din punct de vedere medical, Cătălin Botezatu a spus că este bine acum și că încearcă să țină un regim, dar nu prea reușește din cauză că marea majoritate a timpului și-l petrece prin hoteluri.

”Toată lumea mă întreabă lucrul asta. Sunt bine! Sunt ok! Că dacă nu aș fi nu aș ieși. Suntok, am grijă de mine, mai puțin de regimul meu pentru că trebuie să țin un regim. E greu în cazul de față stând numai în hotelui și e greu să ții un regim, dar există restaurante care te pot ajuta în acest sens și mă odihnesc atât de mult cât pot să mă odihnesc, a mai spus Botezatu.

Cătălin Botezatu a mai fost operat de cancer la colon pe 6 octombrie 2019. Designerul a fost supus unei intervenţii de şase ore, în urma căreia medicii turci i-au extirpat jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism, după ce i-a fost depistată o tumoră canceroasă.

Citește și Cătălin Botezatu, mărturisiri savuroase despre Bianca Drăgușanu. Cum a putut să-și descrie fosta iubită! „Sentimentele noastre sunt la fel”