Cătălin Botezatu, din nou pe masa de OPERAŢIE. Designerul va fi supus unei intervenţii care se face extrem de rar ÎN LUME

Cătălin Botezatu a fost supus mai multor operații dificile în 2019, care i-au pus viața în pericol, dar designerul a ieșit învingător din bătălia cu cancerul. Acum, începe 2020 tot cu o intervenție: una foarte grea, rar praticată atât în România, cât și în lume.

09 ian. 2020, 19:43
Cătălin Botezatu, din nou pe masa de OPERAŢIE. Designerul va fi supus unei intervenţii care se face extrem de rar ÎN LUME

Cătălin Botezatu a fost la un pas să moară în 2019 după ce a fost operat pe colon, pentru a i se extirpa o tumoră canceroasă.Designerul a trecut prin dureri cumplite și o perioadă de recuperare la fel de draconică, dar acum pare să fie pe făgașul bun. Totuşi, nu a scăpat încă de vizitele la medic.

Cătălin Botezatu, din nou în SPITAL. Probleme grave de sănătate: ce i-au descoperit medicii după ce a fost operat de CANCER

Cătălin Botezatu se pregăteşte pentru încă două operații, una de rutină, dar și una care se anunță a fi foarte dificilă.

„Urmează o altă operaţie ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu şi-a făcut TESTAMENTUL. Cine va moşteni AVEREA IMENSĂ a DESIGNERULUI

Designerul a dezvăluit şi prin ce a trecut anul trecut: „M-am dus la turcaleţii mei şi m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operaţie extrem de grea, dureroasă, pentru că eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore. Operaţia a durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice”.