Ce salariu are Elena Lasconi ca primar: „Când lucram în televiziune, făceam banii ăştia în 40 de minute”

În urmă cu un an, Elena Lasconi a dat jobul de prezentator tv la una dintre televiziunile de top din România pe cel de primar la Câmpulung Muscel.

14 sept. 2021, 13:36

La un an de când se ocupă de administrarea acestui oraş, Elena Lasconi a dat cărţile pa faţă şi a recunoscut că, deşi munceşte incomparabil mai mult faţă de perioada în care lucra la Pro Tv, are un salariu mult mai mic.

Fosta realizatoare tv a mărturisit, în emisiunea La Măruţă, că cel mai mult îi place să oficieze căsătorii. Acesta a fost și motivul pentru care a acceptat să se reîntoarcă, recent, în televiziune, chiar dacă a fost criticată de locuitorii orașului Câmpulung, care i-au reproșat că nu mai are timp să se ocupe de Primărie.

Citeste si Anamaria Prodan: „O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat… De câţi nu s-a ales praful”

Ce salariu are Elena Lasconi ca primar. Remuneraţia, mult mai mică decât pe vremea cânt lucra în televiziune

Primărița a fost cooptată în cadrul noii emisiuni care se difuzează la Pro TV, din 7 septembrie, și care se numește „Căsătoriți pe nevăzute”. În cadrul acestui show, Elena joacă rolul de ofițer al Stării Civile.

Am 9000 de lei salariul de primăriță. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în Primărie și mă înjură toți. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la PRO TV? Când mă duceam să vorbesc la eveniment? În 40 de minute. Și nu mă înjura nimeni. Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel! Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste!”, a dezvăluit Elena Lasconi în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citeste si Câte kilograme a slăbit Oana Roman: „Încă nu mă urc pe cântar, mai am 10 kilograme de dat jos și după aceea mă urc și pe cântar”

Reamintim că Elena Lasconi a fost candidat din partea USR-PLUS la funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel şi a câştigat detaşat alegerile din acest oraș.

O să se vorbească despre Câmpulung așa cum se vorbește acum despre Oradea, despre Ciugud, despre un oraș cochet din Europa. O să fie ceva extraordinar. Îmi doresc să fiu un exemplu pentru oamenii de bună credință, cinstiți, să între în politică și să facă lucruri bune pentru România„, promitea primăriţa imediat după aflarea rezultatului alegerilor locale din septembrie 2020.