Cătălin Botezatu, în compania unei studente la Medicină de 25 de ani. „S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea”

Cătălin Botezatu a fost surprins de mai multe ori, în ultima vreme, în compania unei tinere care are în jur de 25 de ani.

12 aug. 2023, 21:58
Cătălin Botezatu, în compania unei studente la Medicină de 25 de ani. „S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea”

Alexandra Doicescu e din Constanța și e studentă la medicină. Pe lângă meseria pe care urmează să o practice, tânăra cochetează și cu lumea modei. A participat la mai multe competiții de modă, de-a lungul timpului, unele dintre ele organizate chiar de celebrul designer Cătălin Botezatu.

Citește și Ce religie are, de fapt, Andra. Nu mulți știau acest detaliu despre soția lui Cătălin Măruță

Alexandra Doicescu a participat de curând la Untold, unde a fost surprinsă ținându-se în brațe cu Cătălin Botezatu. Aparițiile de genul acesteia au atras atenția fanilor, care au foarte curioși să afle dacă cei doi formează un cuplu.

Mesajul emoționant pentru Cătălin Botezatu

La un an de când s-au cunoscut, Alexandra i-a mulțumit lui Cătălin Botezatu că există în viața ei. La rândul său, designerul i-a răsuns printr-un mesaj cu trei emoticoane cu inimi.

Citește și Monica Bîrlădeanu, iubita lui Valeriu Gheorghiță, imagine uluitoare pe internet. ”Mama soacră”

„S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea. Sunt binecuvântată și îi mulțumesc pentru asta. Îți mulțumesc pentru faptul că ai fost mereu acolo pentru mine, orice s-ar fi întâmplat, că m-ai ajutat să-mi îndeplinesc visurile. Îți mulțumesc pentru fiecare surâs, fiecare lacrimă de fericire vărsată, pentru timpul pe care mi l-ai acordat și pentru amintiri. Și, cel mai important, îți mulțumesc că m-ai ales să fac parte din viața ta! Îți mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru mine, ai fost totul pentru mine, familia mea! Sunt cea mai fericită fată din lume că te am în viața mea. Fără tine nu aș fi putut fi cine sunt azi. Nu o să pot să-ți mulțumesc niciodată îndeajuns! Mă rog să exiști pentru totdeauna în viața mea și îți primit că voi fi acolo pentru tine, orice ar fi! Te iubesc până la infinit și dincolo de el!”, i-a transmis bruneta lui Botezatu.

Prietena lui Botezatu provine dintr-o familie bună. Tatăl ei e un reputat medic, iar mama ei este avocat.

„Am terminat Facultatea de Medicină, urmează să dau licența în septembrie și rezidențiatul în noiembrie, după care îmi voi alege specializarea pe care o voi face. Aș vrea chirurgie generală. Tata este chirurg și, în momentul de față, construiește împreună cu mine o clinică cu mai multe specializări în Constanța. Proiectul urmează să fie gata în iarnă. Eu vreau ca, după rezidențiat, să mă mut la București și să profesez”, a declarat modelul pentru Click!.