Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin: „Am văzut coada și m-am panicat”

Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin. Designerul călătorește foarte mult, atât în interes profesional, cât și în vacanțe. Recent, a povestit că a trăit momente de panică, când a fost în America de Sud. Pentru că s-a îndepărtat de yacht, bărbatul a fost cât pe ce să fie sfâșiat.

22 iun. 2023, 14:46
Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin: „Am văzut coada și m-am panicat”
Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin

Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin. Anul trecut, cazul turistei din Egipt, care a murit după ce a fost mușcată de rechin, făcea înconjurul lumii. Ei bine, printr-o situație similară era să treacă și Cătălin Botezatu.

Citește și: Cătălin Botezatu dezvăluiri-șoc despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Bianca e creația mea și ea știe asta. Am văzut tot felul de femei în România care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase”

Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin

Atunci când a ajuns în Galapagos, s-a bucurat de o croazieră pe un yacht de lux. Designerul și-a dorit să facă diving, dar a avut parte de o surpriză. S-a îndepărtat de grup și nu și-a dat seama că un rechin îi dădea târcoale. Din fericire, și-a dat seama la timp și a reușit să se salveze.

Cea mai nebună vacanță a fost una de trei luni, când am făcut un periplu prin toată America de Sud (…) am aterizat în Bora Bora o lună și prin zona Galapagos era să mă mănânce puțin un rechin. E o poveste lungă.

Eram pe un yacht, am coborât să mă joc cu focile și am vrut să fac diving, deși cel care era cu noi mi-a spus să nu mă îndepărtez de ambarcațiune.

Eu m-am dus în larg și acolo am simțit că ceva mă împunge pe la spate. Inițial am crezut că e o focă. M-am uitat spre yacht, am văzut că-mi făceau toți semne, le-am făcut și eu semn. La un moment dat, când m-am întors, am văzut coada rechinului și m-am panicat. Am venit repede către yacht și am scăpat”, a declarat Cătălin Botezatu, la Antena Stars.