Cătălin Botezatu o atacă din nou pe Carmen Iohannis: „Dacă s-a supărat, de aceea nu mai plouă astăzi!”

Cătălin Botezatu o atacă din nou pe Carmen Iohannis, după ce a criticat rochia Primei Doamne de la funeraliile Reginei Elisabeta. Designerul a încercat să explice că nu are nimic personal cu Carmen Iohannis, doar că nu poate să treacă cu vederea greşelile ei vestimentare.

15 oct. 2022, 15:31
Cătălin Botezatu o atacă din nou pe Carmen Iohannis: „Dacă s-a supărat, de aceea nu mai plouă astăzi!”
Cătălin Botezatu o atacă din nou pe Carmen Iohannis

Cătălin Botezatu o atacă din nou pe Carmen Iohannis. Recent întors de la Săptămâna modei de la Paris, designerul i-a transmis un alt mesaj acid designerului primei doamne a României.

Citeşte şi: Greşelile pe care le fac multe femei când merg la nuntă. Ce să nu porţi niciodată, sfaturi de la Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu o atacă din nou pe Carmen Iohannis

Ce am zis? Eu o admir pe doamna Iohannis. Eu am spus că avem o familie prezidențială superbă: el este un tip statuar, îmbrăcat întotdeauna la patru ace. Și doamna Iohannis arată perfect: este slabă, este frumoasă, este tânără.

Dar atunci când totuși trebuie spus ceva, spun! Și nu am spus cu răutate. Am spus că sunt momente de astea foarte sumbre, speciale și sunt niște etichete care trebuie respectate. Mânecile trebuie să fie lungi, lungimea rochiei a respectat-o, trebuie să fie peste genunchi!

Eu am spus! Să mă scuze acum cei care s-au supărat! Dacă s-au supărat, de aceea nu mai plouă astăzi! Ha, ha!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Click.ro.

Cătălin Botezatu a făcut praf ținutele alese de soția președintelui României pentru înmormântarea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, ce a avut loc pe 19 septembrie 2022.

Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!

În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibil!”, a mai declarat Botezatu pentru Click!