Cătălin Botezatu, prima reacţie după ce Bianca Drăguşanu A DIVORŢAT. Uluitor: ce a spus designerul despre Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a divorțat, marţi, de soțul său, Alex Bodi, iar printre cei care au comentat pe marginea acestui subiect se numără și Cătălin Botezatu, nimeni altul decât omul care a făcut-o celebră pe fosta asistentă TV.

11 mart. 2020, 08:46
Cătălin Botezatu, prima reacţie după ce Bianca Drăguşanu A DIVORŢAT. Uluitor: ce a spus designerul despre Alex Bodi

Cătălin Botezatu s-a declarat dezamăgit că povestea de dragoste a celor doi soți a ajuns la final. Totodată, designerul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Alex Bodi, despre care a susținut că „e un băiat extraordinar”.

Alex Bodi, primele declaraţii după divorţul de Bianca Drăguşanu. A recunoscut că a bătut-o şi a înşelat-o: „Am fost provocat”

„Nu cred că au divorțat. Eu nu mai cred în divorțul lor. Nu vreau să mă bag în relația lor. Pe ea o cunosc foarte bine, iar pe el, cât l-am cunoscut, e un băiat extraordinar. Dar ce există în relația lor numai ei știu. Dacă au ajuns să nu se mai înțeleagă, e mai bine așa”, a declarat Cătălin Botezatu.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat OFICIAL. Prima reacţie: „M-am grăbit!”

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au ținut să pună în scenă la notar un nou episod al relației lor tumultoase. Așa se face că foștii soți s-au certat ca la ușa cortului, chiar înainte de a semna actele prin care au pus punct căsniciei lor. La un moment dat, fosta asistentă tv a ieșit la fereastra notariatului din Capitală și a strigat cât au ținut-o plămânii „Sunați la 112! Sunați la 112!”, panicându-i pe toți cei care treceau în acele momente pe stradă. Câteva momente mai târziu, un telefon a „zburat”, pur și simplu, pe fereastră. Ulterior, vedeta și-a acuzat fostul partener de viață că i-a spart mobilul!