Alex Bodi, primele declaraţii după divorţul de Bianca Drăguşanu. A recunoscut că a bătut-o şi a înşelat-o: „Am fost provocat”

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au decis să spună stop căsniciei lor, marţi, 10 martie, cei doi au semnat actele de divorţ. Afaceristul a făcut şi primele declaraţii vizavi de acestă situaţie şi spune că singura vinovată pentru eşecul mariajului este fosta lui soacră, mama Biancăi.

RomaniaTV.net
10 mart. 2020, 16:55
Alex Bodi, primele declaraţii  după divorţul de Bianca Drăguşanu. A recunoscut că a bătut-o şi a înşelat-o: „Am fost provocat”

Referitor la 112 pot să spun că nu ea a sunat. Apelurile sunt făcute de mama ei, pentru că nu mă mai agrează. O mamă nu are voie să se amestece în felul acesta într-o relație. (…) Mama ei nici nu trebuia să existe între noi, chiar dacă eu i-am vorbit urât. Eu sunt om care își asumă orice. I-am cerut iertare Biancăi atunci când am greșit. Cel mai mult mă deranjează să fiu acuzat de niște lucruri pe care nu le fac.

Citeşte şi: Alex Bodi RUPE TĂCEREA! Totul despre divorţul de Bianca Drăguşanu

Acum 10 zile am fost la ea, la Călan, am vorbit cu ea și m-am jucat cu Sofia. Situația cu mama ei e și din vina mea, dar și din vina Biancăi pentru nu știe să spună stop. Nu aș vrea să o pun niciodată să aleagă între mine și mama ei.

Eu m-am certat telefonic cu Bianca de ziua ei. I-am luat un buchet de flori și am mers la ea. Madi a sunat la Poliție. Nu eram pus pe scandal. A zis că am făcut scandal până la 3 dimineața, dar eu am dovadă la ce oră am venit și am plecat.

Eu am avut treabă de dimineață și m-am întâlnit cu Bianca în parc, unde era cu fetița ei. Acolo era și mama ei și a început să îmi vorbească urât. Eu nu am treabă cu ea și nu știu de ce se amestecă. (…) O să o las pe Bianca să vină cu povestea ei, iar dacă eu consider că trebuie să mă apăr o să o fac, a declarat Alex Bodi.

Bianca Drăguşanu, reacţie scandaloasă după ce a fost criticată. Cuvinte jignitoare folosite de vedetă: „Sunteţi atât de proaste!”

După ce în ultima perioadă au apărut multe zvonuri că afaceristul este agresiv cu vedeta, Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o și a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu.

Da, am avut o dată o altercație, pentru că am fost provocat. I-am zis să nu mă facă, pentru că nu vreau să-i fac rău. (…) Bianca nu m-a înșelat. A avut niște discuții în telefon, dar tot ea mi le-a arătat, pentru că a vrut să mă facă gelos. Într-adevăr m-a prins și ea cu niște cheștii. Da, i-am fost și infidel. Eu nu sunt omul care se leagă de tine fără motiv. Aș zice că o iubesc, pentru că nu poți să zici că au dispărut sentimentele.

Conflictele nu au apărut din cauza mea. I-am zis când am înșelat-o. A rămas lângă mine, pentru că știa că nu i-am greșit altfel, a mai declarat Alex Bodi.

Alex Bodi a certat-o chiar de ziua ei. „Merit să primesc ceea ce dau”

Bianca Drăguşanu a plâns în cadrul unei emisiuni, chiar de ziua sa. Blondina a mărturisit faptul că a avut o ceartă cu soţul său imediat după ce acesta a felicitat-o cu ocazia zilei de naştere.

Fosta prezentatoare a împlinit frumoasa vârsta de 38 de ani, ocazie cu care a fost invitată la emisiunea „Teo Show” de la KanalD. Bianca a povestit cum soţul său, Alex Bodi, a fost primul care a sunat-o la ora 12 noaptea, cu ocazia zilei sale de naştere. Însă, soţul fostei prezentatoare nu s-a putut abţine şi a certat-o pentru o poză „prea sexi” pe care blondina a postat-o pe contul personal de Instagram.

Mama Biancăi Drăguşanu a sunat la 112! Susţine că a fost agresată de Alex Bodi. Poliţia a intervenit DE URGENŢĂ

Primul telefon a fost de la soțul meu, la ora 12.00. problema este că după aceea m-a sunat și m-a ținut la telefon 45 de minute, l-a deranjat o poză pe care mi-am pus-o pe instagram și care a considerat el că este prea vulgară.

Eu am considerat că nu este o poză care să îl deranjeze. Eu prin personalitatea mea şi firea mea sunt o femeie sexi, nu sunt o femei vulgară sau indecentă. De când sunt cu el am ţinut cont în toate postările mele. Se pare că nu a fost îndeajuns.” , a mărturisit Bianca.

Bianca a mărturisit faptul că se străduieşte să fie din nou bine, fericită pentru fetiţa sa.