Cătălin Botezatu reacţionează după ce Cristina Bâtlan a dezvăluit că îi este dator: „Fără niciun fel de ipocrizie spun asta”

Cătălin Botezatu reacţionează după ce Cristina Bâtlan a dezvăluit că îi este dator. Jurata de la Imperiul Leilor a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, acceptând proba sosurilor picante.

05 iul. 2022, 10:16
Cătălin Botezatu reacţionează după ce Cristina Bâtlan a dezvăluit că îi este dator: „Fără niciun fel de ipocrizie spun asta”
Cătălin Botezatu reacţionează după ce Cristina Bâtlan a dezvăluit că îi este dator

Cătălin Botezatu reacţionează după ce Cristina Bâtlan a dezvăluit că îi este dator. Printre dezvăluirile făcure,  jurata de la Imperiul Leilor  a declarat în emisiunea lui Cătălin Măruță că i-a dat designerului țesături în valoare de 5.000 de euro, bani pe care nu i-a recuperat nici până în ziua de azi.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. A fost la un pas de o nouă operație. Diagnosticul crunt pus de medici

Cătălin Botezatu reacţionează după ce Cristina Bâtlan a dezvăluit că îi este dator

Este vorba de începuturile mele ca și designer. Atunci când lucram cu altcineva și, într-adevăr s-au luat materiale, foarte multe materiale… Pe vremea aceea, Cristina cred că era singura care vindea materiale de cea mai bună calitate. Și atunci, fără doar și poate, toată lumea mergea la ea și cumpăra materiale. Dar nu eu mă ocupam de achiziții, nu eram în poziția de a face plăți și așa mai departe și bineînțeles că nu puteam să controlez acest lucru.

Mai ales că, repet, nu făceam eu aceste operațiuni. Nu eu le manageriam. Vorbesc de acum 30 și ceva de ani. Din păcate, persoana care se ocupa și cu care lucram nici nu mai există printre noi. Între timp, eu și Cristina am rezolvat totul, de comun acord”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Fanatik.ro.

Designerul se declară un fan al acesteia și spune că se mândrește cu ea, fiind una dintre puținele femei de afaceri din lumea fashion care au reușit peste hotare.  ”Eu mă număr printre fanii Cristinei Bâtlan, fără niciun fel de ipocrizie spun asta. Pentru că o cunosc de atunci și, repet, era unul dintre furnizorii noștri, împreună cu familia sa. O apreciez și mă mândresc cu ea, pentru ceea ce face. Pentru faptul că este printre puținii oameni din lumea fashion-ului care a reușit peste hotare. În momentul în care am văzut prima oară un magazin Musette în cartierul Soho din New York, când și eu făceam prezentări de modă la New York, m-am bucurat enorm.

Relația noastră este una de respect. Ne respectăm unul pe altul, ne salutăm… Când suntem la evenimente private, nu există niciun fel de dispute, niciun fel de neclarități între noi. Evenimentul de atunci a fost rezolvat și clarificat.

Eu o respect pe Cristina, cum și ea cred că mă respectă. E o chestiune de nuanță, dar nu ceva neapărat, care să facă ca noi  doi să fim într-o divergență, mai ales că au trecut 30 de ani. Noi doi am rezolvat de atunci, această situație”, a mai declarat designerul.


loading...