Cătălin Botezatu s-a certat cu Raluca Bădulescu: „Nu am vorbit un an de zile, din vina ei”

Cătălin Botezatu s-a certat cu Raluca Bădulescu. Pe lângă relaţia de colegialitate pe care au avut-o la masa juriului "Bravo, ai stil", cei doi sunt şi foarte buni prieteni de mulţi ani, designerul i-a botezat băiatul vedetei.

19 iul. 2022, 15:00
Cătălin Botezatu s-a certat cu Raluca Bădulescu: „Nu am vorbit un an de zile, din vina ei”
Cătălin Botezatu s-a certat cu Raluca Bădulescu

Cătălin Botezatu s-a certat cu Raluca Bădulescu. Designerul are o relaţie foarte apropiată cu vedeta Kanal D, însă a existat şi un moment de cumpănă în prietenia lor. La un moment dat, aceştia au avut o dispută şi nu au mai vorbit aproximativ un an de zile. Cea vinovată ar fost chiar blondina, potrivit spuselor creatorului de modă.

Citeşte şi: Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu are iubită. Designerul a dat lucrurile pe faţă: „Aş fi ipocrit”

Cătălin Botezatu s-a certat cu Raluca Bădulescu

Da, m-am certat cu ea. Nu am vorbit un an de zile. Acum 20 de ani ne-am certat și nu am vorbit. Din vina ei că este foarte căpoasă. O iubeam oricum și ea pe mine, dar asta e. După aceea ne-am împăcat. Eu am făcut? La mare ne-am împăcat. A zis: Știu că am greșit, asta e.

Ea știa că a greșit și eu fac orice pentru fericirea ei. Absolut orice mi-ar cere. E prietena mea, i-am botezat copilul care acum are 20 de ani și a intrat la ASE. A intrat la facultate. L-am crescut toată viața. De fapt, părinții ei care sunt niște oameni extraordinari, ne-au crescut copilul. A ajuns copilul la facultate. Ne-am luat de o grijă”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Ego.ro.

Cum se menţine în formă Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu face tot ce ține de el pentru a avea un regim alimentar echilibrat. Acest lucru îl ajută să arate impecabil și, totodată, să se mențină sănătos. Știe mai bine ca oricine că sănătatea e cea mai importantă dintre toate și tocmai de aceea nu neglijează niciodată acest aspect.

Am un meniu special acum pentru că vreau să fiu sănătos și atunci mi-am dat seama că nu trebuie să mai mănânc ca un animal tot felul de animale. Am început vara prin a mânca fără carne, totul fără carne, din când în când puțin pește alb, fără grăsimi, fără prăjituri, ceea ce e groaznic, fără pâine, din când în când puțină focaccia, așa de gust. Mănânc foarte multe legume, risotto de toate felurile, folosesc doar ulei de măsline, mănânc salată multă și cam atât”, a mărturisit designerul pentru Click!.