Cătălin Botezatu s-a distrat toată seara alături de Tzancă Uraganu. Imaginile senzaționale de la petrecere au devenit virale

Cătălin Botezatu este deja cunoscut pentru faptul că știe să se distreze. Acesta nu ratează nicio ocazie când vine vorba de petrecere. Recent, creatorul de modă a petrecut o noapte de neuitat, la Paris, pe muzica lui Tzancă Uraganu.

06 mart. 2023, 10:14
Cătălin Botezatu s-a distrat toată seara alături de Tzancă Uraganu. Imaginile senzaționale de la petrecere au devenit virale

Cătălin Botezatu e pus pe distracție! Creatorul de modă s-a distrat din plin alături de Tzancă Uraganu. Acesta a trecut de la prezentări de modă la Paris, la dedicații speciale de la maneliști. Acesta a dansat toată seara pe muzica celor mai cunoscuți artiști.

Citește și: Doliu uriaș în showbizul românesc. Cătălin Botezatu este distrus de durere

Cu toate că a devenit celebru pentru o meserie nobilă și a avut grijă constant de imaginea sa, Cătălin Botezatu nu uită niciodată să își acorde timp și pentru distracție. Aflat într-o vizită la Paris, Cătălin Botezatu a fost prezent la o petrecere de zile mari, unde s-a distrat alături de Tzancă Uraganu, care s-a întrecut pe el în dedicații speciale adresate creatorului de modă. Atmosfera a fost cu totul specială, iar imaginile de la eveniment au ajuns în atenția tuturor, după ce au fost publicate pe rețelele de socializare.

Cătălin Botezatu s-a distrat toată noaptea pe muzica lui Tzancă Uraganu

Mai multe vedete din România s-au distrat de-a lungul timpului pe ritmurile orientale care l-au consacrat pe Tzancă Uraganu, acesta este și cazul lui Cătălin Botezatu care s-a bucurat de o petrecere de zile mari, pe muzica artistului, tocmai la Paris. Tzancă Uraganu și-a urmat programul normal, cântând toate melodiile care l-au plasat în topuri, însă acest lucru nu l-a oprit din a-i face dedicații speciale creatorului de modă. Acesta i-a transmis lui Cătălin că este „baza României”, lăsând astfel să se înțeleagă că este un fan înfocat al designerului.

„Pentru Cătălin Botezatu, baza României. 200 de euro pentru Tzancă și Cătălin Botezatu și oamenii lui!”, a spus manelistul, în timp ce își făcea prestația.

La finalul anului 2022, Cătălin Botezatu a împlinit vârsta de 56 de ani, însă vârsta nu a devenit un impediment pentru creatorul de modă, care profită de fiecare ocazie pe care o are pentru a petrece. Pentru ziua lui de naștere, Cătălin Botezatu a organizat o petrecere uriașă, de unde nu au lipsit cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Muzica și distracția a fost asigurată de Loredana Groza care i-a cântat toată noaptea. Artista a creat și un moment romantic și l-a pupat direct pe buze pe Cătălin.

Citește și: Ce studii are, de fapt, Cătălin Botezatu. Nu sunt legate de modă: „Eram foarte tânăr și îmi plăcea. Acum nu aș mai face asta”