Cătălin Botezatu va fi operat din nou: „Am hotărât să fac eu anunţul ăsta”

Cătălin Botezatu va fi operat din nou. Anunţul a fost făcut chiar de designer, pe reţelele de socializare, unde a postat un mesaj, prin care le-a spus prietenilor virtuali că este pe mâini bune în Turcia, la spitalul unde va suferi intervenţia chirurgicală.

04 mart. 2021, 11:01
Cătălin Botezatu va fi operat din nou: „Am hotărât să fac eu anunţul ăsta”

Cătălin Botezatu va fi operat din nou. Se pare că problemele de sănătate ale creatorului de modă nu au dispărut. Are nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală, pe care o va efectua la spitalul Liv, din Turcia, acolo unde s-a mai tratat şi în trecut.

Juratul de la „Bravo, ai stil!” nu a precizat dacă operaţia are legătură cu boala de care a suferit în urmă cu aproape doi ani sau dacă suferă de noi probleme.

Citeşte şi: Relaţia ascunsă a lui Cătălin Botezatu. „M-am îndrăgostit la prima vedere!”

Cătălin Botezatu va fi operat din nou

„Bună, dragii mei! Am luat hotărârea să fac eu anunţul ăsta. Da, sunt din nou la Istanbul, din nou la spitalul Liv, care are grija de mine si la propriu, si la figurat si sunt aici pentru o intervenţie chirurgicală, dar să ştiţi de la mine că este o interventie safe din toate punctele de vedere şi că sunt pe mâini bune.Doctorii de la spitalul Liv, aici unde vin ori de cate ori este nevoie, chiar si atunci cand fac simple cercetari, sunt cei mai in masura si cei mai buni. Asadar, voi avea o interventie chirurgicala, alaturi de mine se afla Eva Pavel, consilierul meu international, pe care eu l-am imprumtat sutelor de romani care au venit aici si au fost ajutati. Va tin la curent si o sa va spun cum a evoluat interventia mea, va pup si va iubesc

„, a fost mesajul lui Cătălin Botezatu, postat pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Botezatu, declaraţii despre Bianca Drăguşanu

Cătălin Botezatu

a vorbit despre Bianca Drăguşanu, după ce aceasta a dezvăluit că vrea să se căsătoreacă cu actualul partener, Gabi Bădălău. Celebrul designer a declarat că se bucură pentru ea, însă speră că de data aceasta să fie ceva de lungă durată.

Aflată în studioul emisiunii Teo Show, blondina i-a spus lui Cătălin că el va fi cel care îi va deveni părinte spiritual, în cazul în care ajunge a treia oară la altar. „Îți promit că tu vei fi unul dintre nași”, i-a spus Bianca lui Cătălin, în direct, la Kanal D.

Deşi toată lumea se aştepta ca designerul să accepte, răspunsul a fost unul neaşteptat. „Tu știi că tot timpul poți conta pe mine. Acum mult timp mi-a zis mi-a zis: mă mărit, asta e, dar tot cu tine rămân. Noi vom sfârși împreună. Este creația mea. A demonstrat că poate așa că tot cu mine va rămâne. Ea știe că se poate baza pe mine. Într-un final eu o iau pe ea”, a spus Cătălin Botezatu.