Cătălin Cazacu a dat-o uitării pe Ramona Olaru! Cine este noua iubită a fostului motociclist

Cătălin Cazacu este din nou îndrăgostit! Prezentatorul de la Antena Stars a lăsat-o în trecut pe Ramona Olaru, motiv pentru care și-a refăcut viața cu o femeie frumoasă cu care s-a și afișat! Vezi mai jos toate detaliile.

14 dec. 2023, 08:43

Toată lumea știe că fostul pilot de curse a avut o relație cu îndrăgita prezentatoare de la Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru. Însă orice poveste are și un final, așa a fost și în cazul celor doi.

Citește și Cătălin Cazacu, prima reacţie după despărţirea de Ramona Olaru. „Eu am muncit, ea s-a distrat!”

Astfel, Cătălin Cazacu pare că își trăiește viața la maxim și este în culmea fericirii, după cum se poate observa în imaginile în care a fost surprins alături de noua iubită.

Cătălin Cazacu și-a făcut apariția în public cu noua lui cucerire, o blondă frumoasă. Cei doi au fost prezenți la un eveniment monden din București, iar fostul motociclist și-a ținut privirea doar pe femeia de lângă el, ca nu cumva să i-o fure cineva.

Se pare că fostul motociclist este îndrăgostit și nu se teme să arate asta nimănui. Miercuri seară, Cazacu a participat la evenimentul lui Scărlătescu, însă nu singur, ci alături de noua parteneră.

Desigur, privirile curioșilor au fost doar asupra cuplului, mai ales pentru că bărbatul nu a mai fost văzut de ceva vreme alături de o femeie.

Fostul iubit al Ramonei Olaru părea destul de fericit în compania tinerei și s-a purtat toată seara ca un adolescent îndrăgostit.

Mai mult decât atât, Cătălin Cazacu nu s-a sfiit să o ia în brațe pe blondină și chiar să o mângâie duios pe cap, semn că relația lor este chiar serioasă.

În urmă cu câteva luni, el recunoștea că are, într-adevăr, o nouă iubită, care este originară din Bulgaria.

„M-ați luat prin surprindere! Vreau să vă recunosc cu mâna pe inimă că adevărul este adevăr și eu sunt omul care spune tot timpul adevărul. Tricoul este din colecția mea, un tricou care a fost cel mai bine vândut, care încă se mai poartă și încă e la modă.

Cât de curând acest tricou va ajunge și în Bulgaria. Vreau să vă zic că am fost fermecat de această țară. Pe 6 noaptea plec spre Bulgaria”, a mărturisit el, potrivit Playtech.

De ce s-a despărțit de Ramona Olaru

Cazacu și Ramona Olaru au fost împreună aproape doi ani și chiar se logodiseră.

Când toată lumea credea că vor ajunge la altar, Ramona și Cazacu s-au despărțit zgomotos.

După separare, asistenta de la Neatza a recunoscut că s-a mai întâlnit întâmplător cu acesta, dar a făcut un gest deplasat.

„Eu am zis de mult că închei subiectul acela, pentru că s-a terminat. Practic, nu mai suntem de opt luni împreună, n-are rost să vorbim despre ce a fost. Dar dacă vorbim despre situația respectivă, s-a întâmplat, dar s-a întâmplat imediat atunci după despărțire.

Citește și Cătălin Cazacu rupe tăcerea despre Ramona Olaru! Prezentatorul a desființat-o pe fosta iubită: „Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit!”

Pentru că știm cu toții ce povești au fost între noi. Iar odată ce am fost plecată de acolo, dacă la un anumit eveniment tu vii și vrei să pui mâna pe mine, cum îți permiți să pui mâna pe mine?! Cred că ăsta era singurul gest care să te depărteze”, a spus Ramona Olaru, potrivit Cancan.ro.