Cătălin Cazacu rupe tăcerea despre Ramona Olaru! Prezentatorul a desființat-o pe fosta iubită: „Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit!”

Cătălin Cazacu încearcă să o evite pe Ramona Olaru. Prezentatorul de la Antena Stars e explicat care este motivul pentru care nu a salutat-o pe colega de la Neatza. Mai mult de atât, acesta a afirmat că este un om singur și că nu mai vede căsătoria ca pe o opțiune.

13 iul. 2023, 09:52
Cătălin Cazacu rupe tăcerea despre Ramona Olaru! Prezentatorul a desființat-o pe fosta iubită: „Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit!”
Cătălin Cazacu rupe tăcerea despre Ramona Olaru! Prezentatorul a desființat-o pe colega de la Neatza: „Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit!”

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au avut o relație care s-a încheiat cu scandal, iar scânteile dintre cei doi nu par să se stingă. Cei doi aruncă cu venin unul spre celălalt în mod constant, cu toate că amândoi au tot încercat să își refacă viața. Cătălin Cazacu a vorbit pentru jurnaliștii de la Cancan despre ce părere are despre comportamentul Ramonei Olaru și despre care este motivul pentru care consideră că atitudinea acesteia este de neiertat.

Citește și: Ramona Olaru și Cuza, replici dure în direct. Dani Oțil a intervenit de urgență: „Ajunge!”

De curând, Ramona Olaru a declarat într-un interviu că fostul său logodinc nu ar fi salutat-o, iar acum Cătălin Cazacu a vrut să clarifice aceasta situație. El a motivat explicând că data trecută când a  salutat-o pe asistenta de la Neatza, blondina l-ar fi scuipat. Acesta a mai vorbit și despre faptul că îi mulțumește producătoarei lui pentru faptul că îl suportă chiar dacă uneori este impulsiv și are un limbaj destul de necenzurat.

„Eu nu reușesc. Pe această cale, vreau să îi transmit producătoarei mele, Zoia, că-i mulțumesc că mă suportă. Bine, vineri, ultima oară, nu m-a mai suportat. A ieșit din regie, a aruncat cu ceva după mine, a zis că nu se mai poate. Deci eu continuu spun că trebuie să ai nervi de oțel să lucrezi cu oameni ca noi. Eu mă trezesc dimineața, sunt ursuz, nu halesc pe nimeni, pe românește. Îmi vine să omor pe toată lumea, după care intru în starea de „ce mișto e viața!”. Am un grad de retard. Râdem și glumim, sunt doar natural. Sunt exact cum mă vezi aici, așa sunt și în fața camerelor. La banii ăștia, atât s-a putut”, a povestit Cătălin Cazacu.

În ceea ce privește căsătoria, acesta a glumit afirmând că l-a „salvat Dumnezeu”. După aceea, acesta a adus în discuție problemele pe care le-a avut cu Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu: Nu, pe mine m-a salvat Dumnezeu! Nu se va mai întâmpla niciodată, eu am înțeles conceptul! Eu am rămas singur, sunt un om singur, n-am avut noroc în dragoste. Tot tac din gură, dar la un moment dat nu o să mai tac din gură. Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit! Am înțeles ultima oară că am vrut să fiu salutat și m-am întors ca să nu fiu salutat. Am făcut asta pentru că cu o dată anterioară când am vrut să fiu salutat, am fost scuipat. Și am zis că nu e frumos, mai ales că acum, în ultimul timp, o dată la săptămână se schimbă partenerul, am zis că nu vreau să mă mai scuipe nimeni! Te pup!

Citește și: Ramona Olaru este din nou singură. La ce teste îşi supune iubiţii: „Te pup, pa pa, fiecare cu viața lui”