Cătălin Cazacu a izbucnit în plâns, în direct la TV: ”Îmi pare rău că s-a ajuns aici în relația noastră”

Cătălin Cazacu a izbucnit în lacrimi, chiar în timpul emisiunii matinale pe care o prezintă la Antena Stars, iar colegii săi au observat imediat.

15 dec. 2022, 15:34
Cătălin Cazacu a izbucnit în plâns, în direct la TV: ”Îmi pare rău că s-a ajuns aici în relația noastră”

Cătălin Cazacu e unul dintre moderatorii emisiunii de dimineață de la Antena Stars. E mereu cu zâmbetul pe buze și îi binedispune pe toți, însă, ca orice om, are și el zilele lui mai proaste.

Cătălin Cazacu a izbucnit în lacrimi, în direct, la Antena Stars. Cătălin Cazacu trece printr-o perioadă foarte grea în momentul de față din cauza certurilor tot mai frecvente pe care le are cu Ramona Olaru. În urmă cu câteva zile, în presă a apărut informația că cei doi s-au despărțit, însă niciunul nu a confirmat.

Citește și Gestul emoționant care a făcut-o pe Ramona Olaru să izbucnească în lacrimi, în direct: „Cei mai importanți bărbați din viața mea”

Ramona Olaru a declarat pentru Antena Stars că nu poate să explice exact ce se întâmplă între ei în aceste momente. Cert e că trec printr-un episod mai greu și nu știu nici ei dacă relația va merge mai departe.

Deși toată lumea se aștepta ca lacrimile să fie cauzate de despărțirea de Ramona Olaru, ei bine, prezentatorul era supărat doar din cauză că avea probleme cu…. telefonul.

„Îmi pare rău că s-a ajuns aici în relația noastră, dar dacă nu făcea ce a făcut nu se ajungea aici. Vreau să îi reproșez că a plecat și nu a anunțat. Nu știu motivul, în sufletul meu sunt terminat.”, a mai spus preezentatorul de la Antena Stars, în emisiune.

Citește și Motivul pentru Ramona Olaru nu vrea să se căsătorească. Ce mărturisire a făcut recent

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu urmau să se căsătorească

În urmă cu doar câteva luni, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu anunțau că se căsătoresc. Nu stabiliseră o dată exactă, însă voiau să facă evenimentul la începutul verii viitoare, undeva la mare. „Data exactă nu, dar cu aproximație, pe la începutul verii viitoare. În România, dar la mare… Suntem îndrăgostiți de mare amândoi, așa că nu a fost foarte greu să alegem o locație”, spunea Ramona, în septembrie.

Cererea în căsătorie s-a petrecut în Mykonos, Grecia, acolo unde au plecat în vacanță Ramona. Cătălin Cazacu planificase cererea în căsătorie până la cel mai mic detaliu. Motociclistul și-a dorit să se întâmple într-un loc special, așa că a așteptat momentul plecării în această vacanță.