Gestul emoționant care a făcut-o pe Ramona Olaru să izbucnească în lacrimi, în direct: „Cei mai importanți bărbați din viața mea”

Ramona Olaru a avut parte de o surpiză de ziua ei de nume pe platoul de filmări, în direct, din partea colegilor ei, Răzvan și Dani.

06 dec. 2022, 14:19
Gestul emoționant care a făcut-o pe Ramona Olaru să izbucnească în lacrimi, în direct: „Cei mai importanți bărbați din viața mea”
Ramona Olaru a plâns în direct la TV

Ramona Olaru, pe care o cheamă și Nicoleta, a fost surprinsă de colegii săi, Răzvan și Dani, după ce aceștia i-au îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe, chiar de ziua ei de nume. Asistenta TV a izbucnit în lacrimi după ce, în timp ce prezenta rubrica meteo, s-a trezit cu zăpadă artificială în platou, gest care a emoționat-o foarte tare, pentru că își dorea foarte tare să ningă.

Ulterior, vedeta le-a mulțumit colegilor ei.

„Încă o dată, cei mai importanți bărbați din viața mea, din ultimii ani, au făcut posibil ca dorință mea să se împlinească. Vă iubesc! Sunteți cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat! Toată echipa!”, a scris Ramona Olaru pe Instagram.

„E o perioadă emoționantă în viața mea, poate e de la zodie, poate e de la faptul că suntem în preajma sărbătorilor sau poate e pentru că am fost puternică mult timp, iar corpul cere eliberare și astfel , lacrimile îmi pornesc din orice!  Spun atat: Sunt binecuvântată și mulțumesc universului pentru tot ce traiesc si mi se intampla in fiecare zi! Am oameni minunati in jurul meu care au grija sa imi faca zilele frumoase, am cativa prieteni care sunt acolo orice ar fi! Muncesc si fac ce imi place iar acest lucru imi aduce implinire in tot si toate ! Si mai am si doua pufosenii acasa care au grija de sufletul meu. Incerc sa multumesc mai des tuturor celor mentionate mai sus si fie ca pe unde ne-om intalni sa va dau si voua din energia mea atat cat suntem in aceasta viata si cu siguranta si in alta cand va fi!”, a adăugat ea.

Citește și: Cristina Pucean, primele declarații după despărțirea de Bogdan de la Ploiești: „Acesta este motivul”

Ramona Olaru merge la psiholog

Chair dacă mereu e cu zâmbetul pe buze, în realitate viața ei nu e chiar atât de roz. Vedeta le-a mărturisit fanilor că merge la terapie psihologică, și îi îndeamnă pe fanii ei să facă la fel dacă trec prin momente grele.

„Neștiind unde te situezi în anumite momente din viață și cum să le manageriezi sau cum să le tratezi, să nu mai sară țandăra, să nu mai iei totul chiar așa de personal, este mai mult decât benefic faptul de a merge la psihoterapeut. Spun și susțin acest lucru pentru o lume mai bună și pentru o comunicare mai bună tu cu tine și apoi tu cu ceilalți. Mesajul ăsta este pentru voi, dar și pentru mine. De când am ajuns din vacanță nu am ajuns la doamna psiho și de săptămâna viitoare ar trebui să mă reapuc. Știu, nu mă vedeți așa serioasă, dar până la urmă am și eu o vârstă și ar trebui să iau lucrurile mai în serios. Să știți că nici eu nu sunt perfectă și nu toată viața mea e roz”, a spus Ramona.

Citește și: Chiar dacă a fost trădată de foarte multe ori, Anamaria Prodan încă mai crede în prietenia adevărată: „Rămân doar cei ce trebuie”

Acum se bucră de vacanțe de lux, haine scumpe și succes, dar în trecut a experimentat momente foarte grele. A avut o copilărie grea, care a călit-o pe prezentatoare.

„Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină. Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce”, a declarat Ramona Olaru pentru VIVA!.