Cătălin Cazacu, dezvăluire-şoc după despărţirea de Ramona Olaru. „Femei desfrânate! Vreau să mă felicit pe mine!”

Cătălin Cazacu tocmai s-a despărţit de Ramona Olaru şi, deşi presa mondenă l-a surprins deja în ipostaze intime alături de o colegă de la Antena 1, acesta a stat acasă în seara de 8 martie, când toată lumea a sărbătorit Ziua Femeii.

10 mart. 2023, 11:34
Cătălin Cazacu, dezvăluire-şoc după despărţirea de Ramona Olaru. „Femei desfrânate! Vreau să mă felicit pe mine!”
Cătălin Cazacu, dezvăluire-şoc după despărţirea de Ramona Olaru. "Femei desfrânate!"

Cătălin Cazacu, dezvăluire-şoc după despărţirea de Ramona Olaru. În seara în care restaurantele și cluburile au fost pline de femei, dar şi de partenerii acestora, singurul care a preferat să rămână acasă a fost chiar Cătălin Cazacu.

Citeşte şi: Cătălin Cazacu, ironic la adresa Ramonei Olaru: „Eu n-am postat buchete la două zile după ce m-am despărțit!”

Acesta a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul pentru care le-a luat la ţintă pe doamnele și domnișoarele care și-au petrecut seara în stil mare. Cătălin Cazacu susţine că a avut un șoc în momentul în care a văzut pe reţelele de socializare ce s-a petrecut pe 8 martie, lăsând să se înțeleagă că a devenit mult mai responsabil, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi: Ramona Olaru îl desființează pe Cătălin Cazacu, după ce s-a afișat cu noua iubită: „Un bărbat care jignește o femeie e doar un gunoi”

„Eu doar vreau să mă felicit pe mine pentru că n-a căzut pradă tentației. M-au chemat o grămadă de prieteni: „Hai, mă, în oraș!”. Deci, eu atâtea femei dezgolite, desfrânate de am văzut dimineață pe story… Eu nu că nu mai ajungeam la muncă, nu mai ajungeam la muncă nici în aprilie. Am devenit un om responsabil. Bine, eu acum sunt ciudos, mi-e ciudă. Aseară a fost în oraș… bine”, a scris Cătălin Cazacu pe pagina sa de Instagram.