Cătălin Cazacu, ironic la adresa Ramonei Olaru: „Eu n-am postat buchete la două zile după ce m-am despărțit!”

După doi ani de relație, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au hotărât să pună punct definitiv relației și să își vadă fiecare de viața lui. Campionul la motociclism a început deja o nouă relație, la fel și asistenta de la "Neatza cu Răzvan și Dani",care postează buchete și ursuleți de pluș pe Instagram.

10 mart. 2023, 09:14
Cătălin Cazacu, ironic la adresa Ramonei Olaru: „Eu n-am postat buchete la două zile după ce m-am despărțit!”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au ales să se despartă, la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie. Cei doi continuă să se atace ori de câte ori au ocazia și se tachineze, mai ales că ambii se pare că și-ar fi găsit parteneri noi.

În ultima perioadă, Ramona Olaru a avut o mulțime de postări pe rețelele sociale, care făceau referire la Cătălin Cazacu. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”  este foarte activă pe Instagram, unde dă de înțeles că acum este liniștită și apreciată. Recent, fosta iubită a prezentatorului de la matinalul de la Antena Stars postează florile de trandafiri pe care le primește de la presupusul bărbat care o face acum fericită.

Citiți și: Ramona Olaru, impresionată de gestul emoționant al iubitului. Ce cadou i-a făcut cu o zi înainte de 8 martie: „Ai grijă ce îți dorești!”

Cătălin Cazacu: „Eu sunt singur, îmi văd de viața mea!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

Cătălin Cazacu spune să asistenta TV și-ar fi găsit un nou iubit, la doar două zile de la despărțire, atunci când a postat un buchet de flori primit de la un bărbat misterios. Ulterior, s-a zvonit că și Cătălin Cazacu ar avea o nouă parteneră din trustul Antena 1. Este vorba despre Elisa Alexandra Roman, care este reporter la emisiunea  Xtra Night Show. Cu toate acestea, Cătălin nu își asumă noua relație.

Fostul campion la motociclism a criticat-o indirect pe Ramona Olaru pentru că modul în care se afișează pe rețelele de socializare.

„Îți răspund la fel de direct precum mă cunoști: nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez. Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața. De aici până la a ne muta (n.r. împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus.

Eu n-am postat buchete la două zile după ce m-am despărțit, mi se pare că încă este prea devreme să fac publică o relație sau să existe o relație. Dacă alții pot, e treaba lor. La mine, personal, e foarte simplu: sunt foarte bine eu cu mine și atât.’, a spus Cătălin Cazacu, pentru Ego.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

Citiți și: Ramona Olaru îl desființează pe Cătălin Cazacu, după ce s-a afișat cu noua iubită: „Un bărbat care jignește o femeie e doar un gunoi”