Cătălin Cazacu e istorie! Asistenta de la „Neatza” are deja un nou iubit: „Fiecare vrea în față!”

După ce s-a despărțit de Cătălin Cazacu, Ramona Olaru a început să fie mai discretă și nu oferă prea multe detalii despre noul iubit, care o surprinde constant cu cadouri.

18 mart. 2023, 13:38
Cătălin Cazacu e istorie! Asistenta de la „Neatza” are deja un nou iubit: „Fiecare vrea în față!”
Pare că Ramona Olaru a trecut complet peste despărțirea de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru pare că este mai fericită ca niciodată după despărțirea de fostul ei logodnic, Cătălin Cazacu. Vedeta de la „Neatza” nu dă prea multe detalii despre noul bărbat din viața ei, dar imaginile pe care ea le postează arată că este un gentleman care o surprinde mereu cu diverse cadouri.

Asistenta TV își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. De data aceasta a postat un buchet imens de flori pe care l-a primit din partea iubitului. Aceasta a transmis și un mesaj.

Citește și: Cătălin Cazacu neagă relaţia cu noua iubită: „Eu sunt singur, îmi văd de viața mea”. Ce spune despre Ramona Olaru

„Fiecare vrea în față

Să fie la singular

Admirată și frumoasă

Flaore albă-n liliac”, a scris Ramona, pe comtul ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

Însă, nu este prima dată când noul iubit o surprinde pe vedetă, ea fiind constant răsfățată de partenerul său. În urmă cu câteva zile, Ramona a postat o fotografie în care ține în brațe un ursuleț foarte mare de pluș de culoare roșie.

Citește și: Cătălin Cazacu, dezvăluire-şoc după despărţirea de Ramona Olaru. „Femei desfrânate! Vreau să mă felicit pe mine!”

„Ai grijă ce îți dorești, căci mereu se întâmplă! Băi, deci eu, de obicei, când zic în viața asta ai grijă ce-ți dorești sau vezi la ce te uiți și îți place, că sigur ajunge la tine. Deci este cât mine! L-am admirat și acum a ajuns la mine în mașină”, spunea asistenta de la Neatza.

Îninte de asta, iubitul Ramonei a mai făcut un gest drăguț pentru ea. Aceasta l-a fotografiat pe bărbatul misterios în timp ce o ajuta să se încalțe cu pantofii.

„Prima zi de primăvară”, a scris Ramona.