Cătălin Cazacu neagă relaţia cu noua iubită: „Eu sunt singur, îmi văd de viața mea”. Ce spune despre Ramona Olaru

Cătălin Cazacu neagă relaţia cu noua iubită. Bărbatul şi Ramona Olaru au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care, din nefericire, s-a terminat şi nu prieteneşte, ci cu scandal. Cei doi îşi trimit înţepături, atât în online, cât şi în interviuri.

12 mart. 2023, 09:25
Cătălin Cazacu neagă relaţia cu noua iubită: „Eu sunt singur, îmi văd de viața mea”. Ce spune despre Ramona Olaru
Cătălin Cazacu neagă relaţia cu noua iubită

Cătălin Cazacu neagă relaţia cu noua iubită. Recent, s-a scris faptul că fostul campion la motociclism ar fi început o relaţie cu o tânără, asistentă la Antenă. Mai mult decât atât, cei doi ar fi fost şi văzuţi împreună.

Citeşte şi: Cătălin Cazacu, dezvăluire-şoc după despărţirea de Ramona Olaru. „Femei desfrânate! Vreau să mă felicit pe mine!”

Cătălin Cazacu neagă relaţia cu noua iubită

Cătălin Cazacu neagă că se află într-o relaţie în acest moment, a mărturisit că este singur şi îşi vede de viaţă. „Nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez.

Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața. De aici până la a ne muta (n.r. împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus”, a spus Cazacu, pentru Ego.ro.

În același interviu, el a oferit câteva declarații cu subînțeles, despre Ramona Olaru, fosta iubită, care s-a mândrit deja cu buchete de flori, după despărțirea de Cătălin Cazacu.Eu n-am postat buchete la două zile după ce m-am despărțit, mi se pare că încă este prea devreme să fac publică o relație sau să existe o relație. Dacă alții pot, e treaba lor. La mine, personal, e foarte simplu: sunt foarte bine eu cu mine și atât”, a mai spus Cătălin Cazacu.