Ramona Olaru, impresionată de gestul emoționant al iubitului. Ce cadou i-a făcut cu o zi înainte de 8 martie: „Ai grijă ce îți dorești!”

După ce s-a despărțit de Cătălin Cazacu, Ramona Olaru și-a dorit să își țină viața personală departe de ochii lumii.

07 mart. 2023, 17:00
Ramona Olaru, impresionată de gestul emoționant al iubitului. Ce cadou i-a făcut cu o zi înainte de 8 martie: „Ai grijă ce îți dorești!”
Ramona Olaru, impresionată de gestul noului iubit

Pentru că și-a dorit să fie mai discretă atunci când vine vorba de viața personală, Ramona Olaru nu a oferit detalii despre despărțirea de Cătălin Cazacu sau despre noul ei iubit.

Bărbatul misterios din viața asistentei de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut un nou gest impresionant pentru ea, chiar cu o zi înainte de 8 martie, Ziua Femeii.

Citește și: Există viață și după Ramona Olaru. Cu ce vedetă s-a cuplat Cătălin Cazacu

Ramona Olaru, în vârstă de 33 de ani, poate spune că este împlinită pe toate planurile pentru că are o carieră de succes și o viață fericită. Vedeta pare mai fericită ca niciodată alături de noul iubit, care o împlinește zi de zi.

Asistenta a primit un cadou superb din partea iubitului și s-a lăudat cu el pe rețelele sociale. Ramona a postat o fotografie cu ea în care ține în brațe un ursulețuriaș de pluș, de culoare roșie.

Citește și: Ramona Olaru îl desființează pe Cătălin Cazacu după despărțire: „Viii cu viii, foștii cu morții. Tu-mi aduceai doar ghinion”

„Ai grijă ce îți dorești, căci mereu se întâmplă! Băi, deci eu, de obicei, când zic în viața asta ai grijă ce-ți dorești sau vezi la ce te uiți și îți place, că sigur ajunge la tine. Deci este cât mine! L-am admirat și acum a ajuns la mine în mașină”, a scris Ramona Olaru pe Instagram, la secțiunea Povești.

În urmă cu numai câteva zile, iubitul Ramonei a mai făcut un gest drăguț pentru ea. Aceasta l-a fotografiat pe bărbatul misterios în timp ce o ajuta să se încalțe cu pantofii.

„Prima zi de primăvară”, a scris Ramona.