Cine este şi cu ce se ocupă noua iubită a lui Cătălin Cazacu. Cum s-au afişat cei doi pentru prima oară în public FOTO

Cătălin Cazacu a trecut foarte repede peste despărțirea de Ramona Olaru, pe care o ceruse în căsătorie în vara anului trecut, şi s-a cuplat cu o colegă din trust încă de acum o lună. Cei doi nu se mai feresc şi au postat deja imagini de la evenimentele la care au mers împreună.

07 mart. 2023, 10:31

Cine este şi cu ce se ocupă noua iubită a lui Cătălin Cazacu. Elisa Alexandra Roman este reporter în cadrul emisiunii Xtra Night Show prezentată de Dan Capatos la Antena Stars, dar pe contul de Instagram, acolo unde postează fotografii incendiare, se recomandă a fi şi model. De asemenea, a apărut în mai multe dintre videoclipurile artiștilor de la noi.

Citeşte şi: Ramona Olaru îl desființează pe Cătălin Cazacu după despărțire: „Viii cu viii, foștii cu morții. Tu-mi aduceai doar ghinion”

Cei doi nu se mai ascund şi au postat pe reţelele sociale imagini de la concertul trupei ASIA, deși nu au vorbit public despre relația lor și nu și-au asumat-o încă.  Imaginile postate pe rețelele de socializare sugerează că cei doi trăiesc fiecare moment din plin și își petrec timpul împreună, făcând multe lucruri interesante și distractive.  Potrivit apropiaților, povestea lor de dragoste durează deja de mai bine de o lună, iar reporterița de la „Xtra Night Show” s-a mutat deja în apartamentul lui.

Cătălin Cazacu este un fost campion național la motociclism și are în palmares peste 400 de trofee câștigate de-a lungul timpului, la concursuri naționale și internaționale. Sportivul este celebru și pentru faptul că este un adevărat magnet pentru femeile frumoase. În ultima perioadă, nu a mai participat la competiții și și-a găsit o nouă pasiune, televiziunea. În prezent, este prezentator TV la Antena Stars alături de Natalia Mateuț, fiica lui Dorin Mateuț.

Citeşte şi: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit din nou. Motivul jenant pentru care şi-au spus „Adio!”

La rândul ei, şi Ramona Olaru și-a găsit alt iubit după despărțirea de campionul la motociclism. Vedeta de la Antena 1 a fost certată de fani că l-a înlocuit prea repede pe Cătălin Cazacu, însă replica ei demonstrează că nu ea a fost prima care a ales să fie cu altcineva. „După posibilități. Și crede-mă, eu m-am mișcat greu tare, dar rămân o lady și nu vorbesc, doar mă bucur de viață”, a spus Ramona Olaru.