Cătălin Cazacu, sărut pătimaș cu o blondă focoasă, chiar pe plajă. Motociclistul a dat-o uitării pe Ramona Olaru

Cătălin Cazacu, sărut pătimaș cu o blondă focoasă, chiar pe plajă. Eticheta de cuceritor i se potrivește de minune motociclistului, care, potrivit imaginilor, schimbă domnișoarele de la o săptămână la alta. De această dată, fostul iubit al Ramonei Olaru, a "poposit" la domnișoară extrem de sexy, cu care s-a afișat pe litoralul românesc.

21 aug. 2023, 17:54
Cătălin Cazacu, sărut pătimaș cu o blondă focoasă, chiar pe plajă. Motociclistul a dat-o uitării pe Ramona Olaru
Cătălin Cazacu, sărut pătimaș cu o blondă focoasă

Cătălin Cazacu, sărut pătimaș cu o blondă focoasă. După despărțirea de Ramona Olaru, care s-a produs în urmă cu câteva luni, bărbatul a fost văzut în compania mai multor frumuseți autohtone. Ultima cucerire a fostului sportiv este o blondă focoasă, pe care a sărutat-o fără nicio reținere, în văzul lumii.

Citește și: Ramona Olaru îl face praf pe Cătălin Cazacu: „Este format din lucruri urâte, nepotrivite, groaznice”. Nu mai vrea să audă de el

Cătălin Cazacu, sărut pătimaș cu o blondă focoasă

După ce săptămâna trecută Cătălin Cazacu a fost surprins cu o domnișoară brunetă, în acest weekend a schimbat macazul și a ales o blondă. Frumoasă, focoasă, așa cum au fost mai toate cuceririle sale. Cei doi au petrecut clipe de neuitat la malul mării pare complet vrăjită de compania lui. Zâmbește la fiecare glumă a prezentatorului TV și se lasă sărutată pasional în văzul lumii. Niciunul dintre ei nu se ferește să își afișeze pasiunea pe care o au unul față de celălalt, potrivit imaginilor realizate de Spynews.ro.

Potrivit sursei citate, pe noua cucerire a lui Cătălin Cazacu o cheamă Iulia. Până acum, fostul sportiv nu a dorit să facă nicio declarație despre noua iubită. Rămâne însă de văzut cât va dura relația dintre ei, având în vedere trecutul de mare cuceritor al prezentatorului TV.

Cătălin Cazacu: „Mă bucur de ce mi se întâmplă”

Chiar dacă nu prea a vorbit despre acest subiect, Cătălin Cazacu a declarat că este foarte bine în aceste momente și a dat de înțeles că nu a înșelat-o pe Ramona Olaru, așa cum chiar ea a mărturisit.

Nu merg duminica la biserică, am credința mea, am două biserici unde merg tot timpul. Una este cea de la Cozia și a doua este la Dubova, la Dunăre, locul meu preferat, e o biserică chiar pe malul apei!

Sunt bine, rău n-am fost niciodată, mă bucur de ce mi se întâmplă, nu știu despre ce contacte vorbești. Nici în vremurile în care se spunea că am contacte n-am avut, dar știi cum e, lumea vorbește, noi te credem, nici tu să nu mai faci, așa era vorba!”, a declarat Cătălin Cazacu.