Ramona Olaru şi Cazacu s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă. Blondina a recunoscut că i-a fost luat inelul de logodnă

Ramona Olaru şi Cazacu s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă. Cei doi nu mai formează un cuplu, spre dezamăgirea fanilor care îi apreciau relaţia şi sperau să îi vadă în faţa altarului. Motivul concret care a dus la despărţire nu a fost dezvăluit, însă se ştie că urmau să se căsătorească.

26 apr. 2023, 09:15
Ramona Olaru şi Cazacu s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă. Blondina a recunoscut că i-a fost luat inelul de logodnă
Ramona Olaru şi Cazacu s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă

Ramona Olaru şi Cazacu s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă. Cei doi au avut o relație cu năbădăi, s-au despărțit și împăcat de mai multe ori în ultimul an, însă în cele din urmă au decis să rupă și logodna.

Citeşte şi: Cine este femeia care a destrămat relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Motociclistul ar sta pe banii ei

Ramona Olaru şi Cazacu s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă

Nimeni nu știe cu adevărat ce s-a întâmplat între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, când toată lumea se aștepta ca bărbatul să o ducă în fața altarului. În matinalul de dimineață, asistenta TV s-a dat de gol și a mărturisit că s-au despărțit cu doar trei săptămâni înainte de nuntă.

Deși aveau nunta programată, locația găsită la mare, dat totul s-a dus de râpă. Mai mult, Cazacu i-a luat și inelul de logodnă, pe care Ramona l-a arătat cu multă bucurie și mândrie internauților. „Cine-l mai are? Eu am vrut să-l dau înapoi? Nici măcar nu mi-a plăcut… Trebuie să scriu o carte cu tot ce mi s-a întâmplat”, a spus Ramona, râzând în hohote.

Ramona Olaru, în compania unui milionar cu nouă ani mai tânăr

Sunt două luni de când Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au pornit pe drumuri separate. Asistenta pare că a trecut destul de repede peste despărțire și deja și-a refăcut viața fiindcă a fost surprinsă recent în preajma unui milionar. Conform Cancan, ar fi vorba despre Mircea Babagianu, acesta fiind cu 9 ani mai mic decât blondină. Tânărul are o linie importantă de haine conduce o mașină de lux în valoare de 100.000 de euro, fiind fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița.

Cei doi se înțeleg foarte bine, iar milionarul vrea să-i facă toate plăcerile iubitei sale. Încearcă mereu să o surprindă cu tot felul de atenții. Ramona Olaru primește aproape zilnic buchete impresionante de flori și le postează mereu în online ca să vadă toți urmăritorii.

Ramona Olaru a spus de nenumărate ori în ultima perioadă că e o femeie singură și că vrea să se bucure de viață. În ceea ce-l privește pe fostul iubit, preferă să uite că a existat ceva între ei.