Mai avea un pic şi îl lua la palme! Ce a păţit Cătălin Cazacu, atunci când a apărut în jurul Ramonei Olaru

Cătălin Cazacu a avut parte de o muştruluială zdravănă, în momentul în care a ajuns în aceeaşi locaţie în care se afla fost lui iubită, Ramona Olaru. Cazacu a fost luat la rost de prietena Ramonei, care a însoţit-o pe vedeta de la Neatza, la evenimentul respectiv

03 mai 2023, 12:56
Mai avea un pic şi îl lua la palme! Ce a păţit Cătălin Cazacu, atunci când a apărut în jurul Ramonei Olaru

Cătălin Cazacu nu a fost deloc inspirat atunci când a decis să meargă la Loft, în minivacanţa de 1 Mai. În locaţia respectivă se afla şi Ramona Olaru, fosta lui iubită, asistenta de la Neatza fiind însoţită de cea mai bună prietenă.

Citeşte şi Dana Nălbaru, adevărul despre relația cu solistul trupei Voltaj. De ce s-a despărțit de bărbatul pe care-l iubea: „N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți”

Conform cancan.ro, în momentul în care Cazacu şi-a făcut apariţia, prietena Ramonei Olaru s-a dus glonţ la acesta şi l-a muştruluit zdravăn, în văzul tuturor. Gesturile lui Cătălin Cazacu, prin care încerca să o calmeze pe prietena Ramonei, au fost zadarnice, femeia continuându-şi tirada, cu înverşunare.

Citeşte şi Cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut Mihaela Borcea: „Ori viaţa mea, ori a lor”

Dacă intenţia lui Cătălin Cazacu a fost aceea de a merge la Loft, tocmai pentru că ştia că acolo se află şi Ramona Olaru, a fost, astfel, una total neinspirată, intervenţia prietenei Ramonei fiind una care  „a lămurit lucrurile”.