Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț, noul cuplu din showbiz? Prezentatoarea a făcut anunțul după ce s-au sărutat la TV

Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț, noul cuplu din showbiz? Fostul iubit al Ramonei Olaru nu și-a găsiut jumătatea după despărțirea de blondină, chiar dacă a fost fotografiat în compania mai multor domnișoare. Recent, un act petrecut în direct, la TV, le-a dat de gândit fanilor.

06 sept. 2023, 21:10
Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț, noul cuplu din showbiz? Prezentatoarea a făcut anunțul după ce s-au sărutat la TV

Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț, noul cuplu din showbiz? Totul a plecat de la un sărut, care a avut loc în direct, la TV. Mai exact, fostul iubit al Ramonei Olaru și colega sa de breaslă au reprodus scena în care Kamara se presupune că se sărută cu Gabriella Nastas la o petrecere privată.

Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț, noul cuplu din showbiz?

Momentul pus în scenă de cei doi prezentatori de la Antena Stars s-a dovedit un adevărat fiasco. Șatena a fost sărutată pe buze de motociclist într-un moment de neatenție, ceea ce nu i-a convenit deloc Nataliei Mateuț.

Vedeta l-a pălmuit pe Cătălin Cazacu și a ținut să menționeze că are o prietenie foarte strânsă cu asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, cu care sportivul a avut o relație. „Tu ești prieten sau ce…? A fost o glumă de prieteni”, a declarat Natalia Mateuț în emisiunea Xtra Night Show.

Citește și: Ramona Olaru îl face praf pe Cătălin Cazacu: „Este format din lucruri urâte, nepotrivite, groaznice”. Nu mai vrea să audă de el

Cătălin Cazacu: „Mă bucur de ce mi se întâmplă”

Chiar dacă nu prea a vorbit despre acest subiect, Cătălin Cazacu a declarat că este foarte bine în aceste momente și a dat de înțeles că nu a înșelat-o pe Ramona Olaru, așa cum chiar ea a mărturisit.

Nu merg duminica la biserică, am credința mea, am două biserici unde merg tot timpul. Una este cea de la Cozia și a doua este la Dubova, la Dunăre, locul meu preferat, e o biserică chiar pe malul apei!

Sunt bine, rău n-am fost niciodată, mă bucur de ce mi se întâmplă, nu știu despre ce contacte vorbești. Nici în vremurile în care se spunea că am contacte n-am avut, dar știi cum e, lumea vorbește, noi te credem, nici tu să nu mai faci, așa era vorba!”, a declarat Cătălin Cazacu.