Cătălin Cazacu şi Ramona Olaru au probleme de cuplu: „Îmi vine să plâng”

Cătălin Cazacu şi Ramona Olaru au probleme de cuplu. Iniţial erau foarte buni prieteni, iar cu timpul, şi-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt şi şi-au asumat sentimentele, dar şi relaţia.

06 sept. 2022, 21:50
Cătălin Cazacu şi Ramona Olaru au probleme de cuplu: „Îmi vine să plâng”
Cătălin Cazacu şi Ramona Olaru au probleme de cuplu

Cătălin Cazacu şi Ramona Olaru au probleme de cuplu. Chiar dacă sunt foarte compatibili şi se înţeleg de minune, mai există şi divergenţe între ei, însă, mereu le tratează cu umor, spre deliciul fanilor. Recent, cei doi au ieșit la plimbare să cumpere o înghețată.

Pentru că n-a avut chef să iasă din casă, colega lui Răzvan și Dani și-a pus o pereche de pantaloni sport, scurți, un hanorac, la care a asortat o pereche de papuci și șosete. „Nici moda nu mai e ce a fost odată”, a spus Ramona, amuzată de ținuta pe care a ales-o.

Citeşte şi: Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu, implicați într-un accident rutier. Logodnicul Ramonei Olaru era la volan!

Cătălin Cazacu şi Ramona Olaru au probleme de cuplu

Aamuzat, dar șocat de câți bani a putut să scoată din buzunar, Cătălin le-a spus internauților ce of are pe suflet. „Orice faptă bună nu rămâne pedepsită. Jur. Am plecat din casă să-i iau o înghețată. Și am cheltuit 12 milioane, îmi vine să plâng. Am cumpărat de toate, inclusiv dozator de apă cu bidoane de apă… alcalină. Toată săptămâna stai în casă”, a mărturisit sportivul. Și pentru că Ramona s-a plâns că a părăsit apartamentul, deși nu voia, Cătălin i-a dat replica: „Dar ce-o fi fost în capul meu, că nu te mai scot până de Crăciun”.

Ramona Olaru a fost cerută de soție într-un loc special din Grecia

Ramona Olaru este foarte activă pe rețelele sociale și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Nici de această dată nu s-a ascuns și a împărtășit cu urmăritorii săi vestea logodnei. „Ok! Am spus DA!”, a scris Ramona Olaru pe Instagram, atașând, desigur, și dovada.

Ramona a primit un inel superb, cu diamante și piatră roșie, exact așa cum și-a dorit. Vedeta își dorea de multă vreme să fie cerută de Cătălin Cazacu și chiar își alesese inelul de logodnă de câteva luni. Spunea, pentru Antena Stars, că a pus ochii pe o bijuterie de 18.000 de euro. Așteptarea a meritat, iubitul Ramonei i-a cumpărat inelul roșu cu rubin african și diamante.

Le-am probat pe toate și când am ajuns la cel mai scump i-am făcut o poză și o filmare și le-am pus pe Instagram, să se vadă. (…) Mie mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante. (…) Lui îi trebuie dirijare în tot ce face, dar face, nu zice nu. (…) Ăla chiar era un inel frumos de purat pe mâinile astea frumoase. Fă tot posibilul și fă-mă fericită, dacă sunt eu fericită și tu ești fericit. (…) Nu vrea să se fure mireasa pentru că e puțin zgârcit și nu vrea să plătească pentru mine celor ce mă fură”, a declarat Ramona Olaru, în urmă cu aproximativ trei luni, pentru Antena Stars.