Ramona Olaru a ajuns la spital pe perfuzii. Iubitul vedetei, Cătălin Cazacu: „Nu, nu suntem ok”

Ramona Olaru a ajuns la spital pe perfuzii. Asistenta tv s-a fotografiat cu perfuzia în mână și le-a arătat fanilor ce i s-a întâmplat.

01 iul. 2022, 12:37
Ramona Olaru a ajuns la spital pe perfuzii. Iubitul vedetei, Cătălin Cazacu: „Nu, nu suntem ok”

Ramona Olaru s-a filmat pe patul de spital cu perfuzia în mână, iar alături de ea se afla și iubitul ei, Cătălin Cazacu, care i-a fost alături în fiecare moment. Fanii vedetei au fost destul de îngrijorați, iar Ramona s-a văzut nevoită să le explice ce s-a întâmplat.

Ramona Olaru le-a mărturisit fanilor săi pe rețelele sociale că este bine. Vedeta a avut și un schimb de replici cu partenerul său, care a însoțit-o la unitatea spitalicească.

Cătălin Cazacu: Te distrezi?

Ramona Olaru: Te ai plictisit?

Cătălin Cazacu: Nu, așa tare nu m-am mai distrat de când mi-a ars apartamentul.

Ramona Olaru: Numai probleme ți se întâmplă, dar suntem bine acum.

Cătălin Cazacu: În sfârșit!, a fost discuția celor doi, din spital.

Apoi, Ramona le-a explicat internauților că și-a făcut niște perfuzii pentru a avea un corp mai puternic. „Nu el era bolnav la spital, eu eram, dar suntem ok, ca să știți, am băgat doar cele necesare pentru un corp puternic”, a mai spus ea.

Cătălin Cazacu: Nu, nu suntem ok, am pus filtrele, acum suntem clar ok.

Olaru: Am pus filtru ca să arăt bine, suntem ok.

Ramona Olaru, dezvăluiri intime despre bărbaţii din viaţa sa. Care i-au plăcut cel mai mult

Ramona, asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a avut o viaţă sentimentală destul de agitată , dar de ceva vreme se iubeşte cu pilotul moto Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru a dezvăluit ce preferințe are în ceea ce privește bărbaţii. „Pantalonii strânși pe bărbați nu-mi plac! Îmi place atât de mult bărbatul care stă cu mine și care împarte casa și patul n-are obiceiul de genul ăsta… Mai poartă tricouri scurte câteodată și, când mai ridică mâinile… Dar m-am ocupat de treaba asta și nu mai face. Măcar e ascultător. Am descoperit că și mie-mi place ca, așa, un bărbat să aibă puțină burtică. Dar tot timpul am știut că nu-mi plac bărbații cu mușchi. Nu-mi place ca bărbatul să fie dulap, să fie, așa, mai moale. Îmi place, când pun mâna pe mâna lui, să fie un pic mai moale, nu țeapănă, așa! Ce-i aia? Vreau să simt cum mă ia ceva pufos în brațe”, a spus Ramona Olaru pentru Cancan.

Citește și Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, pregătiți să devină părinți! “Vrem treaba asta cât mai curând”