Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, pregătiți să devină părinți! “Vrem treaba asta cât mai curând”

Lucrurile evoluează extrem de repete în cel mai surprinzător cuplu din showbiz. După aproximativ cinci luni de relație, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au declarat că își doresc să devină părinți cât mai curând.

24 feb. 2022, 13:52
Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, pregătiți să devină părinți! “Vrem treaba asta cât mai curând”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. După nici cinci luni de relație, asistenta de la Antena 1 și motociclistul și-au exprimat dorința de a avea un moștenitor cât mai curând.

Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună„, a declarat Ramona Olaru pentru Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu s-au împăcat. Care este adevăratul motiv pentru care s-au certat în Zanzibar FOTO

Mai mult decât atât, sexy-asistenta de la Neața cu Răzvan și Dani a explicat cât de important este pentru ei să-și petreacă timpul împreună, în ciuda programului încărcat.

„Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi. Asta e oarecum o regulă, la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp la film sau să ieșim să mâncăm”, a mai declarat asistenta de la Antena 1.

Ce studii are Ramona Olaru?

CITEȘTE ȘI: Ramona Olaru, reacție vehementă după ce Cătălin Cazacu i-a spus să locuiască la el: „Eu nu mă mut unde au stat altele”

Asistenta Tv se mândreşte cu o carieră de succes în televiziune, dar foarte puțini știu ce studii are la bază. Pe lângă acest lucru, este şi un model destul de apreciat. În postura de asistentă TV, Ramona Olaru are un salariu de 3.000 de euro lunar, dar veniturile sale sunt completate şi de contractele de imagine.

Ramona Olaru s-a născut în Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. La 18 ani, a decis să se mute în București. A absolvit Facultatea de Agronomie, iar apoi a studiat și Management Financiar Contabil. Mai mult decât atât, asistenta TV a urmat și studiile unui masterat în agricultură durabilă care a durat doi ani, fiind calificată în domeniul agronomiei. Înainte de a se înscrie la facultate, a urmat cursurile Grupului Școlar „Mihai Eminescu”, unde a obținut un certificat de calificare profesională de tehnician în gastronomie.