Cătălin Chirilă, dublu medaliat la Europenele de kaiac-canoe, a revenit în ţară fără onoruri. Ce mesaj a transmis Ministerul Tineretului şi Sportului

Cătălin Chirilă a revenit luni în ţară de la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen, unde a obţinut o medalie de aur şi una de bronz.

22 aug. 2022, 21:55
Cătălin Chirilă, dublu medaliat la Europenele de kaiac-canoe, a revenit în ţară fără onoruri. Ce mesaj a transmis Ministerul Tineretului şi Sportului

Primirea lui Chirilă nu s-a făcut la Salonul Oficial al aeroportului Henri Coandă, iar Ministerul Sportului a menţionat că la sosirea sportivilor a fost prezent secretarul de stat Flavius Sirop, “pentru a transmite aprecierea şi felicitările întregii echipe a ministerului”.

“Astăzi a revenit în ţară campionul mondial şi european Cătălin Chirilă, alături de întreaga delegaţie de kaiac-canoe a României la Campionatele Europene de la Munchen

Medaliat cu aur europeanîn proba de 1000 de metri canoe simplu şi cu bronz la 500 de metri canoe simplu, canoistul român şi-a demonstrat o dată în plus valoarea în competiţia continentală, după ce, la începutul acestei luni, cucerise aurul şi argintul mondial în aceleaşi probe.

Citeşte şi: Supercampionul David Popovici răspunde acuzaţiilor de dopaj: „Am făcut peste 100 de teste. Ştiu unde dorm, unde petrec fiecare oră, pot veni oricând”

Secretarul de stat Flavius Sirop a fost prezent la Aeroportul „Henri Coandă”, pentru a transmite aprecierea şi felicitările întregii echipe a Ministerului Sportului.

Îţi mulţumim, Cătălin, pentru bucuriile pe care ni le-ai oferit şi pentru mândria de a-ţi fi conaţionali! Mult succes la Paris 2024! Podiumul olimpic te aşteaptă!

Felicitări întregii echipe, colectivului tehnic şi federaţiei, pentru munca din spatele acestor medalii şi a evoluţiilor foarte bune de la Munchen!”, este mesajul postat de minister pe Facebook.

Chirilă a câştigat la Munchen aurul continental la canoe simplu 1000 m şi bronzul la canoe simplu 500 m.

Citeşte şi: Ce mai face George Țucudean, la doi ani după ce s-a retras din fotbal. A fost nevoit să agațe ghetele-n cui din cauza unor probleme de sănătate