EXCLUSIV Cătălin Cîrstoiu: „Am botezat 22 de copii, toţi proveniţi din sarcini urmărite de soţia mea, medic ginecolog”

Medicul Cătălin Cîrstoiu a recunoscut că s-a consultat cu nașul său Traian Băsescu în privința candidaturii susținute de PSD și PNL la Primăria Capitalei.

21 mart. 2024, 21:34
EXCLUSIV Cătălin Cîrstoiu: „Am botezat 22 de copii, toţi proveniţi din sarcini urmărite de soţia mea, medic ginecolog”

Cătălin Cîrstoiu a părut iritat când a fost întrebat dacă a discutat cu nașul Traian Băsescu despre candidatură: „Foarte bună întrebarea. Îmi place că mă întrebați de Traian Băsescu, dar nu mă întrebați de străbunici, care au fost niște oameni citiți”.

„Sa stiti ca in fiecare seara ma mai uitam pe TikTok si nu am mai facut-o, dar ma voi uita in seara asta. Consider ca este un atac simpatic. De ce nu ma asociati cu Ion Mihalache, tatal strabunicului meu. Bunicul meu provenea din familia lui Ion Mihalache. Ion Mihalache si sotia lui nu puteau avea copii si l-au crescut pe el, sansa lui a fost ca nu si-a schimbat numele.”

LIVE VIDEO Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL: „Primarul general nu are o viziune integrată. Eu asta vreau, să lucrez împreună cu primarii de sectoare pentru un plan unitar de dezvoltare”

Victor Ciutacu: Sunteti credincios?

„Am 22 de copii botezati, toti proveniti din sarcini urmarite de sotia mea, care e medic ginecolog. Noi am intrat in anul 1999 in Spitalul Universitar, ca stagiari. Noi suntem casatoriti de 26 de ani, nu aveam de unde sa stiu ca vietile noastre se vor intersecta cu Traian Basescu. Am lucrat impreuna si in clinica privata, dar ea e motorul acelei clinici.”

Cum şi-a descoperit Cătălin Cîrstoiu cancerul: „Îmi făceam nodul la cravată şi am observat un ganglion”

 

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, la prezentarea lui Cătălin Cîrstoiu candidat al PSD-PNL la Primăria Capitalei, că s-a săturat să vadă explicaţii de ce nu se poate, precizând că atunci când se apropie alegerile, vin politicienii şi încep să explice cum adversarii politici le-au tăiat aripile. El a spus că moştenirea după mandatul lui Nicuşor Dan este ”un Bucureşti fără un program şi fără o perspectivă” iar singurele lucruri cu care se laudă sunt proiectele Gabrielei Firea.