Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD – PNL la Primăria Capitalei, momente plăcute cu copilul în parc

Doctorul Cătălin Cîrstoiu este omul pe care PSD și PNL mizează că ”va salva Bucureștiul”. În primul weekend după ce a fost anunțat drept candidat al Alianței PSD - PNL la Primăria Capitalei, directorul Spitalului Universitar București a ales să petreacă timp cu copilul său în parc profitând de vremea frumoasă.

25 mart. 2024, 10:21
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD – PNL la Primăria Capitalei, momente plăcute cu copilul în parc

Ce-a făcut doctorul Cătălin Cîrstoiu în primul weekend după ce a fost declarat candidatul Alianței PSD -PNL la Primăria Capitalei? Paparazzi MediaFlux l-au fotografiat pe medicul Cîrstoiu în timp ce petrecea alături de cei dragi lui.

Citește și: EXCLUSIV | Victor Ponta: „Dacă s-ar duce Cîrstoiu să pupe, să dea cu bâta în tarabă, cred că greșește. Altceva, e un manager, un tip educat, civilizat, care trebuie să aibă timp să le spună oamenilor treaba asta”

Cătălin Cîrstoiu a profitat de o zi liberă pentru a-și scoate fiul în parc. Și n-a făcut-o ca un părinte care doar își îndeplinește o obligație, ci chiar s-a bucurat vizibil de momentele petrecute cu micuțul. S-a jucat cu fiul său în parcul Bazilescu, au alergat împreună, au râs și au vorbit.

Mai mulți bucureșteneni s-au oprit să-l salute și chiar să schimbe o vorbă cu acesta. Ba chiar să-i ureze succes la alegerile din iunie.

După plimbarea și joaca în parc, medicul Cătălin Cîrstoiu și fiul său au făcut un popas și la Biserica Bazilescu. La ieșire, cei doi au rămas o vreme pe treptele bisericii, unde Cătălin Cîrstoiu i-a explicat ceva celui mic.

Citește și: Mitică Dragomir, despre alegerile din București! Ce șanse îi dă lui Cătălin Cîrstoiu și cine crede că va lua Sectorul 1

 

Mai multe imagini pe Mediaflux

Cătălin Cîrstoiu, în vârstă de 50 de ani, este medic ortoped și este manager al Spitalului Universitar de Urgență București începând din martie 2020. A mai ocupat această funcție în perioada 2009 -2016. Este decan al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București începând cu anul 2016.

Cătălin Cîrstoiu este căsătorit cu Monica Cîrstoiu, medic în clinicii de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgență București.