Cătălin Ivan mai vrea un mandat de europarlamentar

Europarlamentarul Cătălin Ivan candidează la europarlamentare cu noul său partid politic – PRODEMO, el depunând joi listele de semnături pentru înregistrarea candidaturilor, potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
29 mart. 2019, 06:13
Cătălin Ivan mai vrea un mandat de europarlamentar

„România este acolo unde trăieşte fie şi un singur român. PRODEMO este Alternativa pentru Demnitate Naţională a tuturor românilor, oriunde s-ar afla”, a declarat Cătălin Ivan după înscrierea candidaturilor PRODEMO la BEC, susţinute de 218.000 de semnături.

Europarlamentarul român a declarat că noul său partid este cel mai modern proiect politic din Europa, care va funcţiona total transparent, atât în ceea ce priveşte activitatea şi finanţarea, cât şi alegerea reprezentanţilor pentru funcţiile publice.

„PRODEMO propune pentru Parlamentul European o listă cu candidaţi care nu au făcut niciodată politică, realizaţi profesional şi cu o pasiune comună: dragostea pentru România”, a subliniat Cătălin Ivan.

PRODEMO are ca principale obiective redobândirea demnităţii naţionale ca sumă a demnităţii fiecărui român; susţinerea familiei naturale, consimţită prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie; valorificarea, în ţară, a competenţei, creativităţii şi excelenţei românilor; sprijinirea luptei împotriva corupţiei, corectă, depolitizată şi recuperarea cu prioritate a averilor ilicite.