Cătălin Ivan: PSD e nevoit să îşi caute candidat din cauza trădării lui Crin Antonescu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, afirmă că PSD e nevoit să îşi caute candidat pentru alegerile prezidenţiale din cauza "trădării lui Antonescu", care, potrivit social-democratului, nu este "doar faţă de PSD, ci faţă de toţi românii care cred în lupta împotriva regimului Băsescu".

RomaniaTV.net
06 apr. 2014, 13:38
Cătălin Ivan: PSD e nevoit să îşi caute candidat din cauza trădării lui Crin Antonescu

„Dan Motreanu încurcă datele! PNL a plecat din USL şi a rupt USL! PSD e nevoit sa îşi caute candidat din cauza trădării lui Antonescu! Iar această trădare este una nu doar faţă de PSD, ci faţă de toţi românii care cred în lupta împotriva regimului Băsescu. Aş aprecia, aşadar, dacă Dan Motreanu ar reda corect faptele”, scrie social-democratul, duminică, pe Facebook.

Afirmaţiile lui Cătălin Ivan vin ca replică la o declaraţie a vicepreşedintelui PNL, Dan Motreanu, potrivit căruia PSD a rupt USL pentru a-şi impune candidat propriu pentru Cotroceni.

Recunoaşterea publică de către Dragnea a planului ‘Ponta – Preşedinte’ este o confirmare clară, târzie şi deloc surprinzătoare pentru liberali a vechilor intenţii în acest sens ale Partidului Social Democrat. Pentru a-şi impune un candidat propriu pentru Cotroceni a fost nevoie ca PSD să rupă într-o formă sau alta USL, lucru care s-a şi întâmplat în acest an. Faptul că lui Victor Ponta îi este frică să candideze contra lui Crin Antonescu la prezidenţiale nu înseamnă că planul prezidenţiabilului PSD nu ar fi existat de la bun început în partid”, susţine Motreanu într-un comunicat de presă transmis Agerpres.