Cătălin Ivan, PSD: Traian Băsescu nu are nicio cădere să se pronunţe pe subiectul inundaţiilor

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, afirmă că preşedintele Traian Băsescu 'nu are nicio cădere' să se pronunţe pe subiectul inundaţiilor, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
23 apr. 2014, 14:25
Cătălin Ivan, PSD: Traian Băsescu nu are nicio cădere să se pronunţe pe subiectul inundaţiilor

Ivan consideră că Băsescu nu are nicio cădere în această chestiune din moment ce în trecut nu a făcut decât ‘să-i jignească şi să-i certe’ pe sinistraţi, iar guvernele sale ‘nu au fost în stare’ să construiască diguri.

‘Traian Băsescu nu are nicio cădere să vorbească despre gestionarea situaţiilor de inundaţii, din moment ce guvernele sale nu au fost în stare să absoarbă fonduri europene – cauza principală a situaţiei digurilor din România. Preşedintele nu poate să critice modul în care s-a intervenit în Teleorman, din moment ce el şi oamenii săi nu au fost în stare decât să-i jignească şi să-i certe pe oamenii care au avut astfel de probleme în trecut. (…) Traian Băsescu şi oamenii lui ar trebui să se abţină pe subiect, deoarece nu fac decât să le amintească românilor de dezastrul, dezorganizarea şi aroganţa din timpul guvernărilor PDL’, consideră liderul social-democrat, potrivit unui comunicat de presă.

Cătălin Ivan arată că actualul Guvern a deblocat fondurile europene şi va construi diguri.

‘Tot Guvernul Ponta a finalizat harta zonelor de risc şi va şti să intervină corect în zonele cu probleme. Spre deosebire de guvernele lui Băsescu, acum lucrurile funcţionează, iar acest lucru s-a văzut şi la deszăpezirile din ianuarie, şi la inundaţiile din prezent’, mai susţine Ivan.