Cătălin Măruță a fost externat! Cum se simte prezentatorul acum: „Primele 10 zile, cele mai grele”

Cătălin Măruță a fost externat, după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală de ligamente încrucișate la genunchi.

13 ian. 2023, 18:45
Cătălin Măruță a fost externat! Cum se simte prezentatorul acum: „Primele 10 zile, cele mai grele”
Cătălin Măruță a fost externat

Cătălin Măruță a fost nevoit să se opereze de ligamente încrucișate la genunchi. Chiar dacă acest lucru l-a speriat pe prezentator, nu a avut de ales și a ajuns pe mâinile medicilor pentru a-și rezolva problema.

La două zile de la intervenția chirurgicală, Cărălin Măruțpă a fost externat din spital, iar cea care l-a așteptat a fost soția lui, Andra. Acesta spune că se simte mult mai bine și că vor urma câteva zile de recuperare care vor fi mai grele.

„Gata! Pacientul s-a externat! Chiar dacă e iarnă afară, pentru mine e vară: pantaloni scurți, altă treabă. Gata! Acum începe distracția, anume recuperarea. Primele 10 zile, cele mai grele. Avem aici șoferul nostru preferat. Mergem spre casă! Mulțumim pentru mesaje încă odată”, a spus acesta pe Instagram.

Citește și: Sebastian Dobrincu, concurent la „Survivor România” 2023, este logodit. Cine este tânăra iubită și cu ce se ocupă

„Iată cu șoferul meu! Pilotul de curse, coleg cu Max Verstappen. Pleacă de la semafor și incredibil! Bravo. Mulțumesc! conduci foarte frumos și foarte bine. Iată cum se conduce cu maximă prudență. Te iubesc!”, i-a spus Cătălin soției lui.

De ce s-a operat Cătălin Măruță

Prezentatorul le-a dezvăluit fanilor că va lipsi o perioadă de pe micul ecran din cauza unei probleme de sănătate. Chiar dacă s-a temut de operație, a trebuit să o facă pentru a scăpa de probleme.

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Citește și: Octavia Geamănu, atac violent la adresa colegelor de breaslă. „Îţi vine să intri pe sub birou de ruşine!”

Cine îi ține locul lui Cătălin

Adela Popescu a sărit în ajutorul prezentatorului și a acceptat imediat să-i țină locul, până când acesta se reface.

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul loc, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță”, a declarat Adela Popescu.