Octavia Geamănu, atac violent la adresa colegelor de breaslă. „Îţi vine să intri pe sub birou de ruşine!”

Octavia Geamănu se află în proces cu trustul Intact, după ce a fost îndepărtată din funcția de prezentatoare. Vedeta a revenit la serviciu şi a lansat un atac dur la adresa colegelor de breaslă care au un limbaj mai colorat.

13 ian. 2023, 10:52
Octavia Geamănu, atac violent la adresa colegelor de breaslă. „Îţi vine să intri pe sub birou de ruşine!”
Octavia Geamănu, atac violent la adresa colegelor de breaslă. "Îţi vine să intri pe sub birou de ruşine!"

Octavia Geamănu își desființează colegele de breaslă. Vedeta nu vrea să-și dea demisia și s-a întors în redacție, chiar dacă nu are prea multe lucruri de făcut. Astfel, preferă să discute cu fanii de pe reţelele de socializare, iar acum s-a hotărât să abordeze un subiect destul de controversat, limbajul obscen pe care o mare parte dintre colegele ei îl au în viața de zi cu zi.

Citeşte şi: Motivul intim pentru care Lili Sandu a anulat nunta cu Silviu Ţolu. Cei doi au împreună un băieţel

„De ce-și pierd voit femeile feminitatea? Lucrez într-un domeniu unde, deși n-ai zice, sunt femei care vorbesc ca niște birjari. De la început a fost așa. Toate organele sexuale sunt pe buzele lor, înjurăturile cuprind descrieri ale nevoilor fiziologice umane de-ți vine să intri pe sub birou de rușine când le auzi, rudele trecute în neființă ale mamelor sunt pomenite mai des decât li se aprind lumânări la biserică, se comportă ca niște bărbați (deși pe ei îi văd mai reținuți la capitolul vulgaritate verbală, poate și unde n-au loc de atâtea înjurături care nu se repetă exprimate grotesc de sexul frumos), de feminitate ce să zic… Fuse, fuse și se duse. O fi și din pricina ținutelor masculine, că și eu mă port ca o lady când sunt în rochie și pe tocuri și sunt mai băiețoasă atunci când port pantaloni”, a scris Octavia Geamănu pe Instagram.

Citeşte şi: Gafă uriaşă făcută de Mirela Vaida în direct la TV. Fanii nu au iertat-o: „La cât mai multe nenorociri!”

„Bine, eu nu înjur și nu vorbesc vulgar. Niciodată. Cel mult scap un „Ce puii mei!” care nu știu exact ce înseamnă, dar e maxim din ce pot la nervi. Dar ca să nu mă întind prea mult, ce vreau să spun e că femeia trebuie să-și amintească în momentele de nervi (normale) să rămână femeie. Delicată, inteligență emoțional, discretă, finuță și când are nervi… să-i știe doar ea. Mă bucur, totuși, că-n jurul meu sunt încă multe femei fabuloase, cu o feminitate ce întoarce priviri și care de multe ori cucerește în adevăratul sens al cuvântului. Întreb bărbații: vă câștigă respectul mai ușor o astfel de femeie?”, a mai adăugat Octavia Geamănu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Octavia Geamanu (@ogeamanu)