Cătălin Măruță a împlinit 46 de ani. Ce surpriză uriașă i-a făcut Andra. Fanii au sărit cu felicitările

Cătălin Măruță a împlinit 46 de ani, iar Andra a ținut să marcheze în cel mai frumos mod posibil aniversarea bărbatului iubit. Cei doi au împărtășit bucuria cu fanii.

28 ian. 2024, 13:17

Cătălin Măruță a împlinit 46 de ani și spune că se simte mai împlinit și mai fericit ca niciodată. Are tot ce își poate dori: o familie frumoasă, sănătate și o carieră la care alții doar visează.

Ultimul an a trecut cu o viteză uimitoare și am rămas cu multe amintiri frumoase! La 46 de ani, simt că pot privi cu aceeași bucurie și spre trecut și spre viitor. Am sentimentul că am făcut mereu tot ce am putut și cu cele mai bune intenții, iar viitorul sper ca va fi la fel de interesant. Cu fiecare an care trece, sunt din ce in ce mai convins că lucrurile simple sunt cele care contează cel mai mult: timp cu familia, sănătate, motive să râzi, dimineți în care timpul nu prea contează și îi ai aproape doar pe cei dragi”, a scris Măruță pe Instagram.

Sâmbătă, pe 27 ianuarie, prezentatorul a împlinit 46 de ani și a avut parte de o surpriză uriașă din partea Andrei. Artista i-a făcut un cadou de senzație lui Cătălin Măruță și l-a dus într-unul dintre cele mai frumoase și relaxante locuri, aproape de București, Casa Timiș.

Aici, cei doi alături de copiii lor s-au bucurat de un peisaj de vis, de aer curat, mâncare bună, relaxare, saună, dar și de surprize din partea reprezentanților resortului. Aceștia i-au făcut cadou tort și șampanie.

Mesajul Andrei pentru Cătălin Măruță, de ziua lui

În ziua în care împlinești 46 de ani, îți doresc să fii mereu înconjurat de dragoste, sănătate și fericire. Te iubesc enorm și sunt mândră de omul minunat care ai devenit în anii aceștia, de când te-am cunoscut. La mulți ani!”, a scris Andra pe Facebook.

Carmen Harra prezice un divorţ iminent între Andra și Cătălin Măruță: „Nu sunt suflete pereche”

Fără dar și poate, Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună de mai bine de 15 ani, au o relație superbă și doi copii minunați, pe David și Eva. Și pe plan profesional cei doi au cariere de succes. Astfel că, lucrurile par perfect echilibrate în relația lor. Doar că, se pare că celebra clarvăzătoare Carmen Harra a susținut că mariajul celor doi soți este sortit eșecului.

Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru”, a spus Carmen Harra.