Cătălin Măruța a mâncat conservă de câine. Mihai Bendeac, absolut șocat: „El are doi neuroni, dar e plecați în Grecia” VIDEO

Cătălin Măruța a mâncat conservă de câine în cadrul podcastului, unde l-a avut invitat pe Mihai Bendeac.

22 oct. 2021, 09:43
Cătălin Măruța a mâncat conservă de câine. Mihai Bendeac, absolut șocat: „El are doi neuroni, dar e plecați în Grecia” VIDEO

Prezentatorul Cătălin Măruța a făcut un gest absolut șocant. Prezentatorul de la PRO TV l-a avut ca invitat în cadrul podcastului său, „Acasă la Măruță”, pe Mihai Bendeac.

În cadrul interviului, Cătălin Măruța a luat o conservă de câine, a desfăcut-o și a început să mănânce cu pofta din mâncarea destinată celui mai bun prieten al omului.

Mihai Bendeac a rămas interzis, fiind luat prin surprindere de gestul prezentatorului.

Momentul a fost imortalizat într-un clip pe contul de TikTok al lui Măruță.

@catalinmarutapoftă bună să aveți 🥰 @Mihai Bendeac #bendeac #acasalamaruta #podcast♬ sunet original – 21Funny

Cătălin Măruţă şi Alexandra Stan, la cuţite. Prezentatorul răspunde atacurilor: „Să te aștepți și la un proces, pentru că e prea mult”

Prezentatorul Cătălin Măruţă şi Alexandra Stan, la cuţite. “Alexandra, poate oamenii te-au călcat în picioare pentru că ai mințit și pentru că de foarte multe ori nu ai fost corectă. Știu că este foarte periculos răspunzându-ți astăzi în emisiune pentru că tu ești femeie, ai început să spui aceste lucruri despre noi și de ce nu este mult mai ușor ca lumea să te creadă pe tine.

Dar lucrurile stau total invers și total diferit. Unde am scris eu despre tine? Poți să ne arăți ceva? Poți să arăți vreun lucru scris de Cătălin Măruță despre tine? Poți să le spui oamenilor adevărul și să nu te mai faci victimă atunci când nu este cazul.

Pentru că ai venit aici în emisiune și o să arătam momentele în care te distrai, povesteai cu noi. Nicio secundă, niciun om din echipa emisiunii mele n-a știut despre problemele tale de sănătate.

Îmi pare rău să aud aceste lucruri, dar niciodată nu ne-ai spus, pentru că niciodată noi nu am fi făcut așa ceva. Și drept dovadă stă materialul pe care o să-l arătam acum publicului (…) Minciuna asta are picioare scurte și câteodată e bine să fim corecți și să fim fair-play față de oamenii care ne urmăresc. Dacă vrei să intri în direct, te rog mult de tot s-o faci. Și lucrul pe care colegii mei l-au făcut și noi l-am făcut este faptul că momentul cu tine din emisiunea înregistrată, la care ai fost de acord și la care ai contribuit, a fost difuzat mai devreme, decupat din emisiunea respectivă. Acolo au fost discuțiile cu managementul tău și nu altceva. Dacă ai alte dovezi, te rog mult de tot, spune, dacă nu, eu zic să te aștepți și la un proces pentru că e prea mult. Hai să nu ne mai jucăm așa cu cuvintele și să inventăm. Pentru că și eu am familie, copii, părinți, am prieteni și nu aș vrea ca imaginea mea în fața lor să fie asta clădită de tine”, a declarat Cătălin Măruță.


loading...