Florin Busuioc și-a vărsat nervii pe Cătălin Măruță: „Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit?”

Florin Busuioc a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță și a avut o răbufnire când a vorbit despre incidentul cu doi polițiști din Covasna care au jignit o femeie.

02 oct. 2021, 18:34
Florin Busuioc și-a vărsat nervii pe Cătălin Măruță: „Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit?”

Florin Busuioc

a fost invitat, vineri, în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV unde a comentat o știre despre doi polițiști din Covasna care au jignit o femeie.

Clipul cu cei doi oameni ai legii a devenit viral și se poate auzi cum polițiștii strigă la femeie să se dea la o parte, pentru că „nu mai vede radarul” din cauza ei. „Busu” a vorbit în termeni duri despre acest incident.

„Era și marea femeia aia cum să nu. Am văzut-o în imagini… Nu că nu vedea polițistul radarul de ea… Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit?” Cum să fii atât de nesimțit? Cum să vorbești în halul ăsta cu un pieton.. Sunt convins că s-a demarat o anchetă și se vor lua măsuri pentru că mi se pare absolut aberant un om al legii, un model de moralitatea să facă un asemenea lucru”, a spus Florin Busuioc în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.

În filmare se poate vedea cum un agent, aflat în mașina Poliției, îi strigă femeii: „Treci pe partea ailaltă. Aşa, da. Că nu mai văd aici. Eşti prea mare, nu mai vede radaru’ de tine. Dă-te pe partea ailaltă. Nu contează, te las io.”

Poliția rutieră din Covasna, hărțuire verbală la adresa unei trecătoare: „Treci pe partea ailaltă! Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine” VIDEO

Doi polițiști din Covasna

,  aflaţi în timpul serviciului, au uitat de conduită şi hărțuit verbal o femeie care traversa strada.

Organele legii s-au adresat într-o manieră ofensatoare unei trecătoare, iar momentul a fost filmat și postat pe rețelele de socializare.

„Treci pe partea cealaltă! Aşa, da! Te ia mama dracu’

Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea cealaltă!”, afirmă cei doi polițiști pe un ton batjocoritor, la adresa unei tinere care traversa.

Șefii polițiștilor s-au sesizat în ceea ce privește comportamentul lor, iar agenţii sunt acum cercetaţi disciplinar şi riscă sancţiuni severe, relatează Observatornews.ro.