Cătălin Măruţă şi Alexandra Stan, la cuţite. Prezentatorul răspunde atacurilor: „Să te aștepți și la un proces, pentru că e prea mult”

Cătălin Măruţă şi Alexandra Stan sunt la cuţite, după ce artista l-a acuzat pe prezentator că a pus-o într-o ipostază neplăcută, discutând despre un subiect sensibil şi anume, copiii. Realizatorul neagă acuzaţiile şi o avertizează că o va da în judecată.

03 sept. 2021, 09:56
Cătălin Măruţă şi Alexandra Stan, la cuţite. Prezentatorul răspunde atacurilor: „Să te aștepți și la un proces, pentru că e prea mult”
Cătălin Măruţă şi Alexandra Stan, la cuţite

Cătălin Măruţă

şi Alexandra Stan, la cuţite. “Alexandra, poate oamenii te-au călcat în picioare pentru că ai mințit și pentru că de foarte multe ori nu ai fost corectă. Știu că este foarte periculos răspunzându-ți astăzi în emisiune pentru că tu ești femeie, ai început să spui aceste lucruri despre noi și de ce nu este mult mai ușor ca lumea să te creadă pe tine.

Dar lucrurile stau total invers și total diferit. Unde am scris eu despre tine? Poți să ne arăți ceva? Poți să arăți vreun lucru scris de Cătălin Măruță despre tine? Poți să le spui oamenilor adevărul și să nu te mai faci victimă atunci când nu este cazul.

Pentru că ai venit aici în emisiune și o să arătam momentele în care te distrai, povesteai cu noi. Nicio secundă, niciun om din echipa emisiunii mele n-a știut despre problemele tale de sănătate.

Citeşte şi: Alexandra Stan, dezvăluiri halucinante: „M-au luat, m-au furat, m-au și bătut, m-au lăsat pe stradă și m-au aruncat la gunoi!” VIDEO

Cătălin Măruţă şi Alexandra Stan, la cuţite

Îmi pare rău să aud aceste lucruri, dar niciodată nu ne-ai spus, pentru că niciodată noi nu am fi făcut așa ceva. Și drept dovadă stă materialul pe care o să-l arătam acum publicului (…) Minciuna asta are picioare scurte și câteodată e bine să fim corecți și să fim fair-play față de oamenii care ne urmăresc. Dacă vrei să intri în direct, te rog mult de tot s-o faci. Și lucrul pe care colegii mei l-au făcut și noi l-am făcut este faptul că momentul cu tine din emisiunea înregistrată, la care ai fost de acord și la care ai contribuit, a fost difuzat mai devreme, decupat din emisiunea respectivă. Acolo au fost discuțiile cu managementul tău și nu altceva. Dacă ai alte dovezi, te rog mult de tot, spune, dacă nu, eu zic să te aștepți și la un proces pentru că e prea mult. Hai să nu ne mai jucăm așa cu cuvintele și să inventăm. Pentru că și eu am familie, copii, părinți, am prieteni și nu aș vrea ca imaginea mea în fața lor să fie asta clădită de tine

”, a declarat Cătălin Măruță.

https://www.youtube.com/watch?v=F73wgbF1EK0


loading...