Cătălin Măruță a revenit la tv. Cum l-au ironizat colegii de muncă după operația suferită. „Regele olog”

Cătălin Măruță s-a întors în platoul emisiunii pe care o prezintă la ProTv, după o pauză de două săptămâni. Prezentatorul a lipsit de la muncă fiindcă s-a operat la picior.

30 ian. 2023, 17:10
Cătălin Măruță a revenit la tv. Cum l-au ironizat colegii de muncă după operația suferită. „Regele olog”

Cătălin Măruță a revenit la ProTv, după ce timp ce două săptămâni s-a ocupat de sănătatea sa. Colegii de echipă i-au făcut o surpriză și l-au așteptat într-un mod inediat.

Măruță a suferit o operație la picior, după ce a fost victima unui accident la plajă, în timp ce se afla în vacanța de vară. Medicul care s-a ocupat de el a spus că a fost una dintre cele mai complicate intervenții și că are un drum lung de parcurs pentru a se recupera.

Citește și Anunţul lui Cătălin Măruţă după operaţia la genunchi: „Am un drum lung de parcurs până să merg iar, ca înainte!”

Din fericire, operația a decurs foarte bine, însă va fi nevoie de o perioadă de recuperare pentru a avea mobilitate totală, ca înainte de intervenție.

Cum a fost ironizat Cătălin Măruță de colegii de muncă

Cât a fost plecat, colegii i-au cumpărat trei cărți ca să ironizeze puțin situația în care se află, mai ales că prezentatorul e nevoit să se ajute de cârje în perioada următoare.

„Iată ce cărți mi-au făcut colegii mei cadou în perioada asta! Câinele șchiop, nu știu dacă are vreo legătură cu cârjele, mulțumesc mult de tot! E bine! Colegii mei sunt inspirați în această perioadă, au zis că ar trebui să mai citesc. A…Regele olog. Nu știm ce legătură au aceste cărți între ele… Ooo, iată: Pas cu pas (n.r cartea lui Klaus Iohannis). Domnul președinte, pas cu pas o luăm! Și, iată, cu asta încep de fapt, Mielușelul șchiop. Mulțumesc mult, dragi colegi!”, a reacționat Cătălin Măruță.

Citește și Andra a izbucnit în lacrimi! Alături de Cătălin Măruţă, pe patul de spital: „Trecem prin toate ținându-ne de mână!”