Cătălin Măruță, dat afară de la Pro TV! Motivul-bombă pentru care şefii scot emisiunea din grilă

Pro TV intenţionează să mute emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV la Acasă TV. Motivul oficial ar fi că şefii trustului vor să urce audienţele postului secundar, acolo unde se încearcă, de fapt, o rebrenduire!

19 mai 2022, 08:17
Cătălin Măruță, dat afară de la Pro TV! Motivul-bombă pentru care şefii scot emisiunea din grilă

Cătălin Măruță, dat afară de la Pro TV! Emisiunea difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00, va fi mutată pe Acasă TV, pentru a încearca, astfel, să ridice audiența și pentru acest post, conform motivului oficial.

Cătălin Măruță, dat afară de la Pro TV!

De fapt, şefii ar fi nemulțumiți de faptul că televiziunea concurentă, Antena 1, are cifre de rating mult mai mari pe acel tronson de timp, când este difuzată emisiunea lui Cătălin Măruță. Așa că ideea mutării emisiunii „La Măruță” pe Acasă TV, iar în locul ei să apară un reality-show similar cu ceea ce se vede la Antena 1 („Mireasa”, prezentată de Simona Gherghe), a apărut, de fapt, din cauza audienţei scăzute pe care o face Cătălin Măruţă, scrie Cancan.

Ce salariu are acum Cătălin Măruță. Cum a reușit prezentatorul să devină celebru

Astfel, Pro TV caută o emisiune de succes, dar și vedete care să intre cât mai adânc în inimele telespectatorilor și, astfel, să poată bate postul concurent, pe respectivul tronson orar.

Andra vorbeşte despre divorţ. Cum se înţelege cu Cătălin Măruţă: „Cred că este o greşeală”

Cătălin Măruță prezintă emisiunea de divertisment de pe Pro TV din 22 septembrie 2007. Inţial s-a numit „Happy Hour”, dar șase ani mai târziu, se transforma în „La Măruță”. În cei 15 ani de existență, în platoul prezentatorului au ajuns aproape toate numele grele din showbiz.